HCG kaç olunca kese görünür

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
Herkese merhaba geçen ay bir kimyasal gebelik gecirdim,bu ay bat kan verdim 68 çıktı üç gun sonra 297,bir hafta sonra yani bugün Dr kese görmeye cagirdiginda 2700 olmuş fakat kese gorunmedi(karindan ultrasonla),cuma tekrar çağırdı, görünmesi gerekir miydi dış gebelik ihtimalim nedir çok telasliyim

Bi yerde okudum canım bak..
Korkma..
"Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir.Gebelik kesesi en erken Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir."

Benim de ayni olmustu 2600 iken karindan gorunmedi uc gun sonra vajinal ultrasonla gorunmustugorunmustu canim dis gebelik degildir merak etme yani bosa stres yapma

Dış gebelikte rahim normal sağlıklı gebelik gibi kalınlaşır mi bilginiz var mi

Benim de ayni olmustu 2600 iken karindan gorunmedi uc gun sonra vajinal ultrasonla gorunmustugorunmustu canim dis gebelik degildir merak etme yani bosa stres yapma
Ya yakinmis degerlerimiz,aslında bu ikinci çocuğum olacak ama unutmusum her şeyi,dis gebelik olabilecegibi okudum bir kaç yerde korkum ondan

Korkma cnm bnm 4000lerde idrara sikisik gittim karnimdan sadece keseyi gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…