hcg iki kat artiyor fakat düsük :(

Aynen canım öyle ama ilk 3 ay heyecandan ziyade bulantılar kusmalar fena ediyor insanı ,umarım sen rahat geçirirsin ,amaaannnn sağlıklı gelsinler de razıyız biz bütün cefalarina :KK36::KK36::KK36::KK36:
aynen öyle valla =) şimdilik kasık ağrım ve uyku halim var en çok beni etkileyen henüz bulantı yaşamadım =) nasıl başlarsa öyle gider derler bakalım =)

artar artarrrr ayy cok heyecanlı bekleyıs bılıosun bı tane vardı kalıtesızdı o çatladı gıttı ıkı tane daha gelıstı cuma gece iğnemı yaptım bugun çatladılar yumuslarım benıımmm ne umutsuzdum ama
İnsan o an çok kötü düşünüyor sonra umutlaniyor yeniden inşallah olur canım biri olmazsa biri , belki ikisi birden
senin yumurtalarınin durumu yüzünden daha doğrusu senin doktorun yüzünden bir gün uyku tutmamisti hiç

İnsan o an çok kötü düşünüyor sonra umutlaniyor yeniden inşallah olur canım biri olmazsa biri , belki ikisi birden
senin yumurtalarınin durumu yüzünden daha doğrusu senin doktorun yüzünden bir gün uyku tutmamisti hiç
yokkk benımkı yumurta değilmiş doktorum oyle dıyor asıl şimdi yumurtladım ben

aynen öyle valla =) şimdilik kasık ağrım ve uyku halim var en çok beni etkileyen henüz bulantı yaşamadım =) nasıl başlarsa öyle gider derler bakalım =)
Bende 8e kadar rahattım ,sonrasında basladi ,12. Haftada birer diyolar,hakkımızda hayırlısı olsun canım :)))

X