hcg iki kat artiyor fakat düsük :(

Uzulme benim adetim de 5 gun gecmisti beta 46. 10 du . hergun iki kati artsa dedim 1500 olacagi gunu hesapladim bir hafta on gun sonra tekrar kan verdim 1500 olmustu ertesi gun doktora gitmistim kese gozuktu . beklemek ve sabirli olmaktan baska caren yok icini ferah tut :KK66:)

Canim benim bebigini saglikla kucagina alirsin insallah... gec dollenme olabilir diyorlar ama ben yumurtanin catladigi gunu biliyorum igneyle catlatildi cunku..insallah seninki gibi degerim guzel artar ve bebegimi gorebilirim :KK43:

Canim benim bebigini saglikla kucagina alirsin insallah... gec dollenme olabilir diyorlar ama ben yumurtanin catladigi gunu biliyorum igneyle catlatildi cunku..insallah seninki gibi degerim guzel artar ve bebegimi gorebilirim :KK43:

amin insallah bu arada benim adet tarihimle bebek arasinda 10 gun var gec dollenme olmus . Stres yapma sende insallah seninle olcak bebegin :))

Canım bende iğne ile ilgili bi açıklama yaptım,benzer seylerdi benimkilerde ama işine yarar bulmadıysan sıkıntı yok :KK66:

Merhaba arkadaslar ilk defa yaziyorum araniza yeni katildim.. Benim sorunum su adete 4 kala hcg degerim 4.96 daha sonra hep 2 gun arayla yaptirdigim degerler ise 7.92-15.60-39.60 ve 70.13 (bugun) beklenen adet tarim 22-23.04.2015 di. Degerlerim cok dusuk degil mi sizce.boyle olupta saglikli gebeligi olan var mi ?

Değer normal olarak artmış canım maşallah Rabbim esirgesin... Herkeste farklı oluyor... Benim adet günü çıkan değerim 2779 du düşün artık..

Ona aldanma iste herkeste metabolizma farkli isler. Kendini kimseyle kiyaslama doktorun normal dediyse kafana takma ki icindekide rahatla buyumeye devam etsin. Hem yavas artis mide bulantilarinin az olacagi anlamina geliyo diye biliyorum :-)

Gerçekten ilişkiliyse doğru ya... Benim adet günü değerim 2779 du doktor bile çoka girmişti tekrar yaptırmıştı laboratuarda bi yanlışlık olmuştur demişti :KK45: Ama iki gün sonra da baktık 6729 mu neydi... Ve gerçekten 17. haftaya kadar çok kötü 24 saat süren mide bulantısı yaşadım 7-8 kilo vermiştim...

Canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım,iğnenin 15. Günü beta hcg 21.18 idi,17. Günü 71.88 di ,aslında seninki pek düşük değil ama bundan sonraki seyri önemli olan.bende ilk öğrendiğimde kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm çünkü 1 önceki ay kimyasal yaşamıştım. Umarım gebeliğin sağlıklı bir gebeliktir,herşey gönlünce olsun,Rabbim tez vakitte kucağını doldursun İnşAllah :KK66: :KK66:

Canim benim mesajin gozumden kacmis :KK43: suan ne durumdasin herhangi bir sorun yasadin mi?

Değer normal olarak artmış canım maşallah Rabbim esirgesin... Herkeste farklı oluyor... Benim adet günü çıkan değerim 2779 du düşün artık..

Gerçekten ilişkiliyse doğru ya... Benim adet günü değerim 2779 du doktor bile çoka girmişti tekrar yaptırmıştı laboratuarda bi yanlışlık olmuştur demişti :KK45: Ama iki gün sonra da baktık 6729 mu neydi... Ve gerçekten 17. haftaya kadar çok kötü 24 saat süren mide bulantısı yaşadım 7-8 kilo vermiştim...

Amin insallah burda sizden gelen cevaplarla rahatladim. Hepinizin yavrusunu Allah korusun insallah..

Soyleki nerde okudugumu hatirlamiyorum ama internette hamilelikte bulanti olmasinin nedeninin buyuk olcude normalde kanda bulunmayan bhcg hormonuna uyum saglama ile ilgili oldugunu okumustum bu da bana artis fazlaysa bulanti fazladir teorisini olusturmami sagladi. zaten gebelik haftasina gore bhcg degerlerine bakin belirlenmis bir araliktir kesin bi rakam olmasi gerekse su hafta su kadar olcak denirdi. O yuzden napiyoruz doktorumuza guveniyosak cok fazla arastirip kafamizi karistirmiyoruz kendimizede bebegimizede zarar vermiyoruz

Canim benim mesajin gozumden kacmis :KK43: suan ne durumdasin herhangi bir sorun yasadin mi?
Yok canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür,şuanda 12 haftalık hamileyim,İnşAllah seninki de sağlıkla devam eder. Artış herzaman 2 katı olmayabilir,%66 artış yeterli diyor doktorlar,doktorun sıkıntı yok diyorsa,içini ferah tut,Allahım gönlüne göre versin :KK66: :KK66:

Yok canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür,şuanda 12 haftalık hamileyim,İnşAllah seninki de sağlıkla devam eder. Artış herzaman 2 katı olmayabilir,%66 artış yeterli diyor doktorlar,doktorun sıkıntı yok diyorsa,içini ferah tut,Allahım gönlüne göre versin :KK66: :KK66:
kalp atışını ne zaman duydunuz peki yaklaşık olarak?

ben iyi bir örnek miyim bilemiyorum ama reglim 3 gün geciktiğinde 102 çıkmıştı sonra 2ye katlayarak devam etti, ama 7 haftalıkken düşük yaptım. gelişiminde bir sorun yoktu gayet sağlıklıydı. hcg değerin düşük diye üzülme yani herkeste farklı olabiliyor.

ben iyi bir örnek miyim bilemiyorum ama reglim 3 gün geciktiğinde 102 çıkmıştı sonra 2ye katlayarak devam etti, ama 7 haftalıkken düşük yaptım. gelişiminde bir sorun yoktu gayet sağlıklıydı. hcg değerin düşük diye üzülme yani herkeste farklı olabiliyor.

Uzuldum canim insallah istedigin zaman tekrar yasarsin o heycani... surece biraktim artik herseyi bakip gorucez..

amin canım inşallah =) hamile kalmak ayrı bir heyecan sonrasında keseyi görmek kalp atışını görmek sonra cinsiyetini öğrenmek falan daha heyecanlı bir süreç cidden =)
Aynen canım öyle ama ilk 3 ay heyecandan ziyade bulantılar kusmalar fena ediyor insanı ,umarım sen rahat geçirirsin ,amaaannnn sağlıklı gelsinler de razıyız biz bütün cefalarina :KK36::KK36::KK36::KK36:

canım benim çok teşekkür ederim sağol darısı başına inşallah
ben ovulasyondan sonraki 13. günde öğrendim 9. günde kanda negatifti
benim bata 8 gün kala öğrenmiş oldum Ama ben erken yumurtladım 10. gündü
kaç çıktı değerınn ben bugun yumurtladımmm :KK73::KK73::KK73:

inşallah ikisi de döllenir ikizin olurrr benim 13 çıktı biraz düşük gibi artar inşallah sağlıklı olsun da
artar artarrrr ayy cok heyecanlı bekleyıs bılıosun bı tane vardı kalıtesızdı o çatladı gıttı ıkı tane daha gelıstı cuma gece iğnemı yaptım bugun çatladılar yumuslarım benıımmm ne umutsuzdum ama

X