Keske adet gunun gelmeden test yaptirmasaydin canim bazen fark edilmeden hamile kalip sonra bebek tam yerlesmeden dusuyormus ve adetle ayni zamanda oldugu icin farkedilmiyormus umarim degerin yukselir de hayal kirikligi yasamazsin.dnaib .!.:2 gün önce adetime tam bir hafta varken 8.82 idi değerim. Bugün ki testde 6.73 çıktı. Adetime daha beş gün var. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Doktoruma gösteremedim yoktu bugün. Yardım edin nolur. Tekrar yükselir mi bu değer
yükselir mi kiKeske adet gunun gelmeden test yaptirmasaydin canim bazen fark edilmeden hamile kalip sonra bebek tam yerlesmeden dusuyormus ve adetle ayni zamanda oldugu icin farkedilmiyormus umarim degerin yukselir de hayal kirikligi yasamazsin.
Insallah yukselir canim suan beklemekten baska caren yok gibiDeğer
yükselir mi ki
Aynen öyle dua edin nolur çok istiyorum onuInsallah yukselir canim suan beklemekten baska caren yok gibi
Allah gonlune gore versin insallah hayirli saglikli bebisler nasip rtsin isteyen herkese canim ama stres yapma kendine biliyorum cok zor ama baska seylerle ilgilen unutmaya calis.Aynen öyle dua edin nolur çok istiyorum onu
Allah gönlüne göre versin arkadsım..Aynen öyle dua edin nolur çok istiyorum onu
Canim Icini karatmak istemem ama bende ektopik (kimyasal) gebelik gecirdim banada aynisi oldu adetm dort gin gecmisti 700 lerdeydi iki gun sonra yaptim 600 lere dustu bir hafta boyunca cikti dustu derken tuplarde tikanan kimyasal gebe oldugum tespit edildi dort gun yattim hastanede igneyle dusurduler cok uzulmustum umarim seninki saglikli bi gebeliktir ben suan 5 haftalik gebeyim ranbbim sanada nasip etsiin inssllah[/QUOTE][QUOTEI"dnaib, post: 38169227, member: 216969"]2 gün önce adetime tam bir hafta varken 8.82 idi değerim. Bugün ki testde 6.73 çıktı. Adetime daha beş gün var. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Doktoruma gösteremedim yoktu bugün. Yardım edin nolur. Tekrar yükselir mi bu değer
Peki ne kadr sonra hamile kaldın tekrar[/QUOTE]Canim Icini karatmak istemem ama bende ektopik (kimyasal) gebelik gecirdim banada ayniii oldu adetm dort gin gecmisti 700 lerdeydi iki gun sonra yaptim 600 lere dustu bir hafta boyunca cikti dustu derken tuplarde tikanan kimyasal gebe oldugum tespit edildi dort gun yattim hastanede igneyle dusurduler cok uzulmustum umarim seninki saglikli bi gebeliktir ben suan 5 haftalik gebeyim ranbbim sanada nasip etsiin inssllah
Dokuz ay sonra ama ben kolmen tedavisiyle oldum yumurtaliklarimda tembellik vardi malesf oyuzden gec oldu zaten kimyasal gebeysen ki I[/QUOTE]Peki ne kadr sonra hamile kaldın tekrar
Canim senin bi saglik sorunun yoksa cabuk olursun yaa ama eger kimyasal gebeysen ki insallah degilsindir alti ay dinlenme suresi veriyolar korunman gerekiyomus ben iki ay korundum yedi ay sonrs oldu ams son uc ay tedavi gordum2 gün önce adetime tam bir hafta varken 8.82 idi değerim. Bugün ki testde 6.73 çıktı. Adetime daha beş gün var. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Doktoruma gösteremedim yoktu bugün. Yardım edin nolur. Tekrar yükselir mi bu değer
Dokuz ay sonra ama ben kolmen tedavisiyle oldum yumurtaliklarimda tembellik vardi malesf oyuzden gec oldu zaten kimyasal gebeysen ki I
yalnız kimyasal gelekle ektopik gebelik farklı şeyler karıştırılmasın ben de yaşadım çünkü. ektopik gebelik demek dış gebelk yani rahim dışında oluşan gebelk. kimyasal gebelk sağlıksız ilerlemeden kendi kendine sonlanan gebelk demektr.[/QUOTE]Canim senin bi saglik sorunun yoksa cabuk olursun yaa ama eger kimyasal gebeysen ki insallah degilsindir alti ay dinlenme suresi veriyolar korunman gerekiyomus ben iki ay korundum yedi ay sonrs oldu ams son uc ay tedavi gordum
[QUOTEI"dnaib, post: 38169227, member: 216969"]2 gün önce adetime tam bir hafta varken 8.82 idi değerim. Bugün ki testde 6.73 çıktı. Adetime daha beş gün var. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Doktoruma gösteremedim yoktu bugün. Yardım edin nolur. Tekrar yükselir mi bu değer
Yazdıkların öyle iyi geldi ki bana. Ruhumu rahatlattın. Allah razı olsun. Onu o kadar çok istiyordum ki ilk denememizdi. Ya 2 günde o kadar alıştım ki ona. Hemen hamile kalabilirmiyim tekrar gelecek ay? Yoksa yine kimyasal mı olurmerhaba ektopik dış gebelik demek canım. kimyasal g. farklı bişi. muhtemelen seninki(gönülpolat) dış gebelikti canım, değerin 700 lere kadar çıkmış çünkü. kimyasal gebelikte değer okadr artmadan düşük oluyor. diğer arkadaşın kim. gebelik olabilir. dnaib ayrıca değerim çıksın diye dua etme canım Allah tan hayırlısını iste. belki de hayırlı değil. bak benim de sen gibiydi adet bittikten sonra değerlerim artmaya başladı 1 hafta 200 lerde seyrediyor. dr. larda şaşırdı ne dış nede kim. gebelik diyebiliyorlar. açıkçası kim. olmasını tercih ederim. biz hemen olsun istiyoruz ama belkide hayırlısı bu. Bırak değerin düşükse vardır bi hayır. bak benim kafam allak bullak 1 haftadır. Hayırlısı olsun canım.
bu arada isimleri karıştırdım galiba ya 700 lere değeri çıkan arkadaş gönülpolat mı ?
Yazdıkların öyle iyi geldi ki bana. Ruhumu rahatlattın. Allah razı olsun. Onu o kadar çok istiyordum ki ilk denememizdi. Ya 2 günde o kadar alıştım ki ona. Hemen hamile kalabilirmiyim tekrar gelecek ay? Yoksa yine kimyasal mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?