• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg düşük çıkıp yukselen?

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
Merhaba kizlar.

25 Nisanda catlatma ignesi oldum 27 nisanda doktor 2 yumurtan çatlamış dedi. 6 mayista kan testi yaptim 51. Cikti bugun tekrardan yaptim 29 cikti .
İğnenin etkisi mi gecti sizce hamile miyimdir?

Idrar testi yaptim yeni o pozitif

Son düzenleme:
B
Merhaba kizlar.

25 Nisanda catlatma ignesi oldum 27 nisanda doktor 2 yumurtan çatlamış dedi. 6 mayista kan testi yaptim 51. Cikti bugun tekrardan yaptim 29 cikti .
İğnenin etkisi mi gecti sizce hamile miyimdir?

Idrar testi yaptim yeni o pozitif
eta hcg testinde önemli olan sayının yüksekliği değil katlanarak artmasıdır. Her gün %60 oranında artış göstermesi gerekiyor. Bence doktorunuza bir danışın.

Kizlar bnm de alti gun once 1370 cikti hcg degerim bugun 3605 cikti sizce normalmi aile hekimim pazatesi 5000 i bulur femisti ama dusuk cikti dis gebelikmi acaba basina gelen varni yasim 38 oncedende 3 dusugum var dr gittigimde Alti gun once gebelik kesesinide gorememisti

Zaten o değerle görme şansı olmaz canım.Dr bilir normal olup olmadığını buna biz ne diyelim canım.Stres yaparsan hormonlar etkilenir.Bazi gebeliklerde beta hcg en alt limitlerde ilerleyebilir bu da bi sprun teşkil etmez.Dr una sormalısın.Kacinci hafta soyledi mi?

Solemedi cnm sadece kucucuk siyah bir nokta var dedi gec dollenme olmus olabilir dedi bnm.kafama takilan degerin beklenenden az cikmasi

Back