- 25 Temmuz 2016
- 335
- 342
- 53
- Konu Sahibi Benimdemelegimolsa
-
Kimyasal gebelik olabilirKimse yokmu
Doktor da onu sordu ama kanamam yok yogun sancılarım var dış gebelik değildir inşallah dedi doktor anlamadm ne yapacağımıDeğer düşüyor gibi
Kanamanız var mı ?
Pazartesi bi daha tahlil istedi dış gebelik değildir inşallah dedi ondan suphelendibuyuk ihtimal kimyasal gibi duruyor. Doktorun ne dedi?
Peki progesteron kac ? Herhangi bi sey kullaniyor musun? Mesela Benim de kimyasal oldugu anlasildi ama Benim progesteronum dusuk oldugu icin doktorum oncesinde progesteron vermisti o kanamayi baskilamisti. Ilaci biraktim 4 gun sonra kanama basladi. Agrin Cok oluyorsa ihmal etme bir baska uzmani daha gorun.Pazartesi bi daha tahlil istedi dış gebelik değildir inşallah dedi ondan suphelendi
Progesteron değerimi bilmiyorum şimdi kanamam başladıPeki progesteron kac ? Herhangi bi sey kullaniyor musun? Mesela Benim de kimyasal oldugu anlasildi ama Benim progesteronum dusuk oldugu icin doktorum oncesinde progesteron vermisti o kanamayi baskilamisti. Ilaci biraktim 4 gun sonra kanama basladi. Agrin Cok oluyorsa ihmal etme bir baska uzmani daha gorun.
Buyuk gecmis olsun kimyasal gebelik her kadinin Basina gelebilen bir olaymis ve farkinda bile olmuyorlarmis. Demek embriyo kaliteli degildi ve tutunamadi. Bizler gebelik istedigimiz ve bekledigimiz icin daha duyarliyiz ve yakindan takip ediyoruz.Progesteron değerimi bilmiyorum şimdi kanamam başladı
Düşüceksede kimyasal olup düşsün inşallahDoktor da onu sordu ama kanamam yok yogun sancılarım var dış gebelik değildir inşallah dedi doktor anlamadm ne yapacağımı
Yogun mu damla mıProgesteron değerimi bilmiyorum şimdi kanamam başladı
Canım bugün de verdin mi tahlil iki katı yükselmesi gerekir çünküArkadaşlar benim de en son adetim 25 ekimdi.24 kasımda kan tahlili de betaö 70.8 cıktı.normal mi çok mu düşük
Yaa bize de haber ver inşallah yükselmiştir iki günde bir vermeye devam et bende öyle yapmıştım üç hafta boyunca iki günde bir verdim ama benmki düşük ile sonuçlandı bat günü 50 çıkmıştı seninki benden yüksek inşallah normal gider herşey negatiflere hic takılmaEvet verdim.yarın sabaha çıkar dediler.bilmiyorum ama kasıklarım,belim ağrıyor deyince idrar testi de istediler.merakla yarının olmasını bekliyorum
4+1 iken 48.2
4+2 iken 70.8
4+4 iken 161.2 cıktı.en son kan testin.inşallah herşey yolundadır.istedikleri idrar tahlilinden de bişey çıkmadı.çok şükür.kasık ağrılarında biraz hafifledi.[/QUOT normal işte iki katına çıkıyor sıkıntı Yok gibi
Yaa cok güzel inşallah herşey normal ilerler tebrik ederimm. Iki gün sonra yine test vereceksn dmi4+1 iken 48.2
4+2 iken 70.8
4+4 iken 161.2 cıktı.en son kan testin.inşallah herşey yolundadır.istedikleri idrar tahlilinden de bişey çıkmadı.çok şükür.kasık ağrılarında biraz hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?