hcg degerim??

Banada dua et ya nolursun bana ayetel kürsi oku adım Yasemin çok istiyorum evlat sahibi olmayı
bak canim ya musavvir esmasi bir dene
  • Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri de tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara yaydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.
    Havas alimlari “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder.Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin geregi olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.

bak canim ya musavvir esmasi bir dene
  • Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri de tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara yaydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.
    Havas alimlari “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder.Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin geregi olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.

Canim adetime 6 gün kala test yaptım Böyle çıktı sence var Mıdır

Eklentiler

• IMG_2448.JPG
    IMG_2448.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 94
2 gün sonra tekrarla canım 2 katına çıkarsa vardır belki yavaş yavaş olur ilk sonra birden yükselebilir tekrar yaptır canım 2 katılma çıkarsa vardır benim 6.89 du kimyasal gebelik dediler yavrun seni bırakmaz inşallah banada dua et
Merhaba bende 2hafta once beta kan degerim 3.3 cikmisti aradan 5 gun sonra felan tekrar yaptirdim degerim 122 cikti hamile miyim yani ?

Evet hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun dilerim hayırlı evlat olur biraz daha zaman geçsin kesen gözükür

Banada dua et bende anne olayım inşallah adetime 5 gün vardı 2 Eylül'de sabah ilk idrarımla test yaptım yanı dün pozitif çıktı inşallah devamıda gelir 4 gün sonra kan vericem Buda testim

Eklentiler

• IMG_2448.JPG
    IMG_2448.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar kese gorundukten sonra kimyasal gebelik olabilyor mu veya dis gebelik??? Yani kese gorununce sikinti yok mu demek gebelikte

GöZükmesi gerekir canım gözükmese içinde bişey dış gebeliktir onun dışında kimyasal gebelik dedikleri bebek olur ama tutunamaz adetimizle akar gider hatta hiç farkın bile varmayız ama biz merakımızdan duramadığımız için adetten önce test yapıyoruz pozitif çıkınca hamileyiz sanıp sevinip kese gözükmeyince hiç üzülüyoruz oyüzden diyorlar adet bekleyin diye benimde pozitif çıktı adetime 5 gün varken inşallah bu mutluluğum daim olur bu ay dilerim Allahtan kimsenin kucağı boş kalmasın

X