Benim ilk kimyasal gebeliğim Şubat ayındaydı. Adetimden bir gün önce idrar testi yaptırmıştım. Bir gün ara ile doktora gittim. Kanda hcg 100 çıktı. 48 saat sonra tekrar kan verdim 161'e yükselmişti. Kendi doktorumun randevuları doluydu o yüzden başka bir doktora gitmiştim. İlk başta dış gebelikten şüphelendi. Üçüncü testi de verdim ve hcg 38'e düşmüştü aradı telefon ile kimyasal gebelik geçiriyorsun, adet kanaması ile atacaksın, dedi. Tabii ben hayatımda KG diye bir şey duymadığım için şok. 13 Şubattı. Hiç inanasım gelmedi. Ne ağrım vardı ne de başka bir adet belirtisi. 13 Şubat günüydü o gece saat 12'ye dopru yattım gece iki de uyandığımda kasıklarım sızlıyordu ve iç çamaşırımdaki ıslaklıkta hissediliyordu. Ertesi gün kedi gibi yataktan çıkmadım. Aşırı ağrım vardı hayatımda öyle adet ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. 6 Şubatta öğrenmiştim. İkincisi Nisan'da oldu bir hafta gecikti. İlk 69 çıktı hcg sonra 74 ve yine öğrendikten tam bir hafta sonra adet oldum. Korkutmak amaçlı yazmıyorum kuzum. Bilgilendirmek amaçlı. Korkma çopu kadın yaşıyor bu sorunu ve çoğu da fark etmeden bünye atıyor döllenmiş yumurtayı. İnşaallah yükselir değerlerin.