Hcg değerim normal mi ? Lütfen bakarmışsınız

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
Kızlar adete 2 gün kala beta hcg yaptırdım sonucum 70,71 çıktı değerim normal mi sizce artış olurmu lütfen cevap verir misiniz

Canim bendr adete 2 yada 3 gun kala test yapmistim 55 cikmisti degerim ve sonra yukseldi hamdolsun. Icini ferah tut

Canim bendr adete 2 yada 3 gun kala test yapmistim 55 cikmisti degerim ve sonra yukseldi hamdolsun. Icini ferah tut
bugün yine kan verdim 250.50 olmuş doktor artışın güzel dedi. rahimde gebeliğe hazır dedi 4 nisan da bir daha gel dedi

Gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah canim
Sağol canım ama yine de korkuyorum halen tam hamileyim diyemiyorum sanırım kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi ve kalp atışını

Sağol canım ama yine de korkuyorum halen tam hamileyim diyemiyorum sanırım kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi ve kalp atışını
Canim 28 ekim son adet tarihimdi 30 kasimda gorduk sanirim keseyi hatta karindan tam net gorememisti vajinal ultrasonla bakmisti. Icini ferah tut insallah keseyide gorursun kalp atisi daha sonra gozukuyo rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hepimizin bebislerine saglik sihat versin hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alalim insallah yavrularimizi

Canim 28 ekim son adet tarihimdi 30 kasimda gorduk sanirim keseyi hatta karindan tam net gorememisti vajinal ultrasonla bakmisti. Icini ferah tut insallah keseyide gorursun kalp atisi daha sonra gozukuyo rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hepimizin bebislerine saglik sihat versin hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alalim insallah yavrularimizi
Aminnn inşallah canım

Gözün aydın canim hamilesin karindan kesenin görülmesi icin degerlerin 5000 üzeri olmasi lazim birde idrara sıkışık gidersen daha net görünür

Kızlar adete 2 gün kala beta hcg yaptırdım sonucum 70,71 çıktı değerim normal mi sizce artış olurmu lütfen cevap verir misiniz

Merhaba, bende sizin gibi adetimden önce test yapip hamile olduğumu öğrendim...
Ama bir daha da kulagima küpe olsun dedim.. Erken test yapmak da cok stresliymis...

Herkes hamileligini fark ettiginden 1 - 2hafta sonra kese goruyor kalp atışı duyuyor.. Haliyle her sey güzel gidiyor..

Amaa beeeen önce adet gününü bekle.. Sonra birsz gecsin diye bekle.. Kese bekle kalp bekle..
Zaman hic gecmiyooor:)

Benimde 5 nisan randevum var..
Bakalım neler görüp duyabilcem?

Insallah güzel haberler almaya devam ederiz..

Hayırlı olsun.

Hepinizin gözü aydın..benim de ilk değerim 16 idi.Sonrasında çok güzel arttı..en son 3800 ü gördüm 2 gün sonra doktor randevum vardı ki inanılmaz bi ağrı ile acilde buldum kendimi..dış geneliymiş ameliyat oldum vs vs...Morallerinizi bozmak için söylemiyorum ama çok çok dikkatli olun arkadaşlar doktorun gözünden kaçabilir...bence kalp atışını duyana kadar betahcg baktırın..ben bir kez daha baktırsaydım erken farkedip ameliyat olmak zorunda kalmayacaktım belki de...

Merhaba, bende sizin gibi adetimden önce test yapip hamile olduğumu öğrendim...
Ama bir daha da kulagima küpe olsun dedim.. Erken test yapmak da cok stresliymis...

Herkes hamileligini fark ettiginden 1 - 2hafta sonra kese goruyor kalp atışı duyuyor.. Haliyle her sey güzel gidiyor..

Amaa beeeen önce adet gününü bekle.. Sonra birsz gecsin diye bekle.. Kese bekle kalp bekle..
Zaman hic gecmiyooor:)

Benimde 5 nisan randevum var..
Bakalım neler görüp duyabilcem?

Insallah güzel haberler almaya devam ederiz..

Hayırlı olsun.
Evet bende erken baktığıma pişman oldum ama insan da merak ediyor yaa :) bende yarın gidiyorum doktora bakalım neler diyecek burdan yazarım inş güzel haberler duyarız hepimiz

Ben adetimin geciktigi ilk gün yani dün baktirdim hcg 2238.3 cikti. Bugün doktora gittim persembe günü görebiliriz ancak dedi. Vajinal bakmak istemedi niyeyse. Sanirim ben de biraz erken ögrenmenin dezavantajını yaşiyorum

Back
X