- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi efsanehayat
Kızlar adete 2 gün kala beta hcg yaptırdım sonucum 70,71 çıktı değerim normal mi sizce artış olurmu lütfen cevap verir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yine kan verdim 250.50 olmuş doktor artışın güzel dedi. rahimde gebeliğe hazır dedi 4 nisan da bir daha gel dediCanim bendr adete 2 yada 3 gun kala test yapmistim 55 cikmisti degerim ve sonra yukseldi hamdolsun. Icini ferah tut
Gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah canimbugün yine kan verdim 250.50 olmuş doktor artışın güzel dedi. rahimde gebeliğe hazır dedi 4 nisan da bir daha gel dedi
Sağol canım ama yine de korkuyorum halen tam hamileyim diyemiyorum sanırım kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi ve kalp atışınıGozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah canim
Sağol canım ama yine de korkuyorum halen tam hamileyim diyemiyorum sanırım kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim sen kaçıncı haftada
Canim 28 ekim son adet tarihimdi 30 kasimda gorduk sanirim keseyi hatta karindan tam net gorememisti vajinal ultrasonla bakmisti. Icini ferah tut insallah keseyide gorursun kalp atisi daha sonra gozukuyo rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hepimizin bebislerine saglik sihat versin hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alalim insallah yavrularimiziSağol canım ama yine de korkuyorum halen tam hamileyim diyemiyorum sanırım kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim sen kaçıncı haftada görmüştün keseyi ve kalp atışını
Aminnn inşallah canımCanim 28 ekim son adet tarihimdi 30 kasimda gorduk sanirim keseyi hatta karindan tam net gorememisti vajinal ultrasonla bakmisti. Icini ferah tut insallah keseyide gorursun kalp atisi daha sonra gozukuyo rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hepimizin bebislerine saglik sihat versin hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alalim insallah yavrularimizi
Insallah canimAminnn inşallah canım
Kızlar adete 2 gün kala beta hcg yaptırdım sonucum 70,71 çıktı değerim normal mi sizce artış olurmu lütfen cevap verir misiniz
Evet bende erken baktığıma pişman oldum ama insan da merak ediyor yaa :) bende yarın gidiyorum doktora bakalım neler diyecek burdan yazarım inş güzel haberler duyarız hepimizMerhaba, bende sizin gibi adetimden önce test yapip hamile olduğumu öğrendim...
Ama bir daha da kulagima küpe olsun dedim.. Erken test yapmak da cok stresliymis...
Herkes hamileligini fark ettiginden 1 - 2hafta sonra kese goruyor kalp atışı duyuyor.. Haliyle her sey güzel gidiyor..
Amaa beeeen önce adet gününü bekle.. Sonra birsz gecsin diye bekle.. Kese bekle kalp bekle..
Zaman hic gecmiyooor:)
Benimde 5 nisan randevum var..
Bakalım neler görüp duyabilcem?
Insallah güzel haberler almaya devam ederiz..
Hayırlı olsun.