Hcg değerim iyi mi kızlar baksr mısınız

seritan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
54
20
3
29
Kızlar 4 hafta 4 günlük hamileyim akşam çok az kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittim hCG değerime baktılar 3600 çıktı değerim. Ultrasonda kesem görüldü. Ama düşük riskim olduğunu söyledi doktor fitil verdi onu kullanıcam bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.

Hcg göre yorum yapılmaz ki kimisi 4. Hafta son adetten hesaplanıyor çok düşükte çıkabiliyor kesen göründüyse önemi yok bence :)

Adetten 4 gün sonraya denk geliyor sanırım haftanız. Baya iyi bir değer düşük riskini hangi sebepten söyledi? Betayla ilgisi yoktur diye düşünüyorum. Genellikle kese göründükten sonra düşüş olmadıkça beta değerini pek umursamıyor doktorlar

Lekelenmem olduğu için söyledi düşük riskin var diye lekeyi sadece bir kez gördüm sonrasında gelmedi. Ama düşük riskin var deyince insan korkuyor

Lekelenmem olduğu için söyledi düşük riskin var diye lekeyi sadece bir kez gördüm sonrasında gelmedi. Ama düşük riskin var deyince insan korkuyor
Korkmayın aslında ilk üç ay genel olarak riskli kabul ediliyor. Doktor tedbirli davranmıştır sadece. Forumda ilk dönemlerde lekelenme yaşayan çok kişi okudum, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz

Korkmayın aslında ilk üç ay genel olarak riskli kabul ediliyor. Doktor tedbirli davranmıştır sadece. Forumda ilk dönemlerde lekelenme yaşayan çok kişi okudum, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Amin canım. İçimi rahatlattınz en azından,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…