- 2 Ocak 2020
- 110
- 45
-
- Konu Sahibi Yenigelinn44
sizi uzmek istemem ama kimyasal olabilirİyi günler herkese ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucu 38.44 çıkmıştı ardından 2 sine yapıldı 44.42 çıkti bide dün yapildi dünku 72.93 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlayalim dedi bişey anlmadm böyle olan varmı iciniZde
sizi uzmek istemem ama kimyasal olabilir
korkma 2 ay once bende yasadim deger sifirlaninca adet kendiliginden baslar zaten. Kimyasal gebelikten sonra hamilelik daha kolay oluyormus uzulme de ben cok uzulmustum cok aglamistim ama kismet boyleymisDüşmüyorda çok korkuyorum
Adetim geceli 12 gün oldu dış gebelik değildir değil mikorkma 2 ay once bende yasadim deger sifirlaninca adet kendiliginden baslar zaten. Kimyasal gebelikten sonra hamilelik daha kolay oluyormus uzulme de ben cok uzulmustum cok aglamistim ama kismet boyleymis
Yarın kadın doğuma gideceğim sqglik ocağına gidiyordumDeğer düsmuyor ama, sanki yükseliyor. Dış gebelikte çok çok artar ama risk tabi. Doktorla gorus mutlaka canım. Kimyasalsa bile korkma adetle atılıp gidiyor.
insallah dis gebelik degildir bi doktora gorunmende fayda var benim gecikmenin7. gunu baslamistiAdetim geceli 12 gün oldu dış gebelik değildir değil mi
İnşallah korkuyorum dış gebelik olursa kürtaj mi yapiyorlarinsallah dis gebelik degildir bi doktora gorunmende fayda var benim gecikmenin7. gunu baslamisti
butun dis gebeliklerde kurtaj olmuyor bazilari kendiliginden ilacla falan atiliyor bildigim kadariylaİnşallah korkuyorum dış gebelik olursa kürtaj mi yapiyorlar
Yerleştiği yere göre erken fark edilirse iğne ile düşürüyorlar ama geç kalınır tupe yerlesirse ameliyatla tüpu alıyorlar komple. Ölüme kadar gidiyor. Bu yüzden hafife almayın büyük ihtimal değildir ama düşmemesi de sıkıntı şuanİnşallah korkuyorum dış gebelik olursa kürtaj mi yapiyorlar
Ağrım lekelenmem de yok ilaçta kullanmadimAğrı leke fln da olur dis gebelikte ama ilaç kullanmadığın halde degerin düşmemesi tuhaf.
Yarın gitmem gerek hastahaneyeYerleştiği yere göre erken fark edilirse iğne ile düşürüyorlar ama geç kalınır tupe yerlesirse ameliyatla tüpu alıyorlar komple. Ölüme kadar gidiyor. Bu yüzden hafife almayın büyük ihtimal değildir ama düşmemesi de sıkıntı şuan
Kimyasal dicem ama artar düşer kimyasalda kendi kendine. Bu durum sıkıntı görün kesin bir doktoraAğrım lekelenmem de yok ilaçta kullanmadim
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Kimyasal dicem ama artar düşer kimyasalda kendi kendine. Bu durum sıkıntı görün kesin bir doktora
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Yarın gitmem gerek hastahaneye
Ben hamileyim zaten canim yanlis oldu heraldeMerhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Evet diger arkadasa yazmistim silinmiyor msj kaldi:)Ben hamileyim zaten canim yanlis oldu heralde