Hcg değerim bir haftada iki katı oldu

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
110
45
İyi günler herkese ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucu 38.44 çıkmıştı ardından 2 sine yapıldı 38.42 çıkti bide dün yapildi dünku 72.93 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlayalim dedi bişey anlmadm böyle olan varmı iciniZde

İyi günler herkese ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucu 38.44 çıkmıştı ardından 2 sine yapıldı 44.42 çıkti bide dün yapildi dünku 72.93 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlayalim dedi bişey anlmadm böyle olan varmı iciniZde
sizi uzmek istemem ama kimyasal olabilir😕

😟 Düşmüyorda çok korkuyorum
korkma 2 ay once bende yasadim deger sifirlaninca adet kendiliginden baslar zaten. Kimyasal gebelikten sonra hamilelik daha kolay oluyormus uzulme de ben cok uzulmustum cok aglamistim ama kismet boyleymis

Değer düsmuyor ama, sanki yükseliyor. Dış gebelikte çok çok artar ama risk tabi. Doktorla gorus mutlaka canım. Kimyasalsa bile korkma adetle atılıp gidiyor.

Ağrı leke fln da olur dis gebelikte ama ilaç kullanmadığın halde degerin düşmemesi tuhaf.

İnşallah korkuyorum dış gebelik olursa kürtaj mi yapiyorlar
Yerleştiği yere göre erken fark edilirse iğne ile düşürüyorlar ama geç kalınır tupe yerlesirse ameliyatla tüpu alıyorlar komple. Ölüme kadar gidiyor. Bu yüzden hafife almayın büyük ihtimal değildir ama düşmemesi de sıkıntı şuan

X