• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hcg degerim 30 ümit var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sistemleri bozuldu şansıma. Telefon ile ulaşamadım esimi aradım o gitti isten gelirken almaya. Sonuc 88.2 çıkmış. Bir oh çektim. Simdilik düşüş yok demekki.pazartesiye kadar ya sabir deyip bekleyeyim diyorum 5 gun geçsin tekrar edeyim

Sistemleri bozuldu şansıma. Telefon ile ulaşamadım esimi aradım o gitti isten gelirken almaya. Sonuc 88.2 çıkmış. Bir oh çektim. Simdilik düşüş yok demekki.pazartesiye kadar ya sabir deyip bekleyeyim diyorum 5 gun geçsin tekrar edeyim
hayırlı olsun.. gözünüz aydın .. inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.:dua:

Oh maşallah çok yeni daha allah gönlüne göre versin cnm inşallah

Oh maşallah çok yeni daha allah gönlüne göre versin cnm inşallah
Çok teşekkür ederim insallah sagliklidir o bize biz ona hayirliyizdir ve kavuşuruz. Benim gibi aci kaybi cok olanlar her zaman korkuyor. Pazartesiye kadar dayanirim umarim yarin kendimi yine kan verirken bulmak istemiyorum. Pazartesi elimdeki son igne bitecek o yüzden muhakkak o gun doktora bildirip yazdirmam lazim

Dayanamadim yine kan verdim pazartesiye sabredeyim dedim olmadi. Pazartesi 30 du degerim çarşamba 88.2 bugun de en az 160 olsun diye dua ederei verdim 191.2 gelmis. Simdilik 2 kati olarak artıyor.durumumda olan biri varsa bilgi vermek istedim

Insallah oyledir. 3 kez daha kimyasal gebelik yasadim ama o zaman test silinmeye başlamıştı. Suanki silinmedi. Umarim sabit degildir simdi daha da koyu oldu
Canim sende 3 kimyasal yasamissin bu defaki saglikli cok sukur. Bu kimyasallarina bir neden bulundu mu nasil bir arastirma yapildi ne dedi doktorlar bende 3. Kimyasalimi yasiyorum nasil nir yol izlemeliyim

Canim sende 3 kimyasal yasamissin bu defaki saglikli cok sukur. Bu kimyasallarina bir neden bulundu mu nasil bir arastirma yapildi ne dedi doktorlar bende 3. Kimyasalimi yasiyorum nasil nir yol izlemeliyim
Oncelikle Gecmisler olsun. Devlet hastanesinde kime gitsem olur normal dediler toplamda 3 kimyasal gebeligim var bir de kalbi duran var canim. Kızıma hamile kaldigim ay 3 sene evvel riskli bir gebelik uzmani buldum ve ona gittim özelde. Hemen genetik testler ve pıhtılaşma testleri istedi genetik incelemem gayet normaldi ama pıhtı testlerim sorunluydu. Kanda pihtilasma vardi bebekler beslenemeden kan akisi yetersiz kalınca düşüyordu. Bunu tespit etti ve hemen göbekten kan sulandirici igne ve coraspin baslatti. Gebeligimin sonuna kadar kullandım.kucağıma aldım. Bu sefer kendimce bir uyaniklik yaptim canim soyle bir yol izledim.dilerim faydası olur. Doktor bana gebe kalirsan hemen coraspin al ayni gun ara igneye başlayalım dedi. Ama benim kasımda 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kurtaj olmustum adet duzenim kaybolmustu. Hamile olduğumu gec anlarsam yine kaybedecektim. Riske girmemek icin oovulasyon testi aldım. 19.günün yumurtlama olduğunu belirledim. O gunden itibaren belki tutar diye coraspin aldım. Suan son durumum ne olacak bilmiyorum ama pazartesi muhakkak gideceğim ignem bitiyor. Pazartesiye degerim anca 450 500 olur sağlıklı ilerlerse o da kese icin yeterli degil. Anca ignemi alir gelirim

Bana ilk 2 kimyasalda sanssizlik dediler her kadinda oluyor dediler denemeye devam dediler 3. Olmaz dediler ama oldu ve hep ozele gittim ama artik arastirma hastanesine gidecegim genetik test isteyecegim ins 4. Olmaz da saglikla alirim kucagima

Insallah
Bana ilk 2 kimyasalda sanssizlik dediler her kadinda oluyor dediler denemeye devam dediler 3. Olmaz dediler ama oldu ve hep ozele gittim ama artik arastirma hastanesine gidecegim genetik test isteyecegim ins 4. Olmaz da saglikla alirim kucagima
Insallah canim muhakkak pihti testi iste. Benimki de muallak .Bakalim nedir durum yakinda netlesir

Back