- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Evet biz de oyle düşündük. Bebek alındığında ensesi cok kalınmış dokor turner sendromu olabilir dedi yaşaması zayifti dedi yani her onlemi almıştık. Kismet olmadi. Simdi yarini bekliyorum cok stresliyim adet olmadim hala acaba yarin degerim 50 60 olur mu yoksa 15lere mi iner bilmiyorum. Evde yine test yaptim dünden daha koyu gibi ama kendimi kandırıyor da olabilirimAnladım canım. Şu amaçla sordum tutunmayla ilgili tedbirlerini aldın ama 12.haftada kalbi durdu. Herhangi bir sebepte yok. Belki sağlıklı bir bebek değildi, daha erken dönemde düşecekti ama progesteron tarzı ilaçlarla tutunmasımi sağlandı.
Kimyasal oluyor diye üzülüyoruz ama belki de bizim hayrimiza oluyor.
Cnm bnmde bata 2 gün kala 20 di 2 gönde bir kan verip takip et bence iyi düşün iyi olsun aklından kötü düşünceleri çıkart2013 te iki 2016da 1 kimyasal gebelik yaşadım. Gectigimiz kasimda 12 haftalik bebegimin kalbi durdu. Yani 4 kayip gebelik oldu. Su anda 23 subattan bu yana idrar testlerim hep pozitif diye kan verdim. Yarin bat günüm. Hcg 30 çıktı. Kalakaldim..insanlar iki cizgi icin bekler ben görsem bile sevinemiyorum artık. Var mi ihtimal hic böyle olan oldu mu arkadaslarim ya bata yakin 30 cikmasi hayra alemet degil biliyorum
Koyulaşma var cnm bat geçtimi şuanHem sabah yaptıklarım hem aksam burda sanki koyulasti gibi ama adet agrik basladi cat diye adet olacak gibiyim
Soyle diyeyim canim normalde 33 34 gunde bir adet görürüm.kasimda kurtaj olunca ilk adetimi 40.gun gördüm. Ikinci adetimi 41.gun. Bu 3.adetim olacak ama ovulasyon testi yaptim 19.gun iki cift koyu çizgiydi 20.gün de öyleydi. Zaten o gun yumurtlama agrim da oldu. O nedenle 20.gun yumurtlama desem bugün adet günüm olmali çünkü bugün 34 gun olduKoyulaşma var cnm bat geçtimi şuan
Dun verdim canim hcg degerim 30 çıktı yarın aynı saatte yine verecegim dusmusse adet olmayi bekliycem ayniysa hemen muayene olcam Allah korusun dış gebelik olur vs ya da kurtaj gerekirse diye. Olumlu ise de kendi doktorumu arayip randevu alacağım.O zaman cnm sen ilk kanı ne zaman vermiştin bi kaç gün oldumu
Aynen cnm inşallah herşey istediğin gibi olurDun verdim canim hcg degerim 30 çıktı yarın aynı saatte yine verecegim dusmusse adet olmayi bekliycem ayniysa hemen muayene olcam Allah korusun dış gebelik olur vs ya da kurtaj gerekirse diye. Olumlu ise de kendi doktorumu arayip randevu alacağım.
Simdi yaptim hala var gibi. Silinmemis gibi insallah artiyordur. 3te yine ayni saatte test verecegim
Moralimi yukselttiniz cok tesekkur ederim dilerim öyledirBen senin durumunu olumlu görüyorum
Insallah oyledir. 3 kez daha kimyasal gebelik yasadim ama o zaman test silinmeye başlamıştı. Suanki silinmedi. Umarim sabit degildir simdi daha da koyu oldu
Ben o ilaci kullanmadim ama arkadaşım kullanmisti onda gecikme olmuyordu hatta geciktigi ay hamileydi. Bence siz yaptığınız testi yarin yenileyin.Ins saglikli bir bebektir merak ettim durumunu. Bende yumurtlamanin ustunden 17 gun gecti pazartesi olmam gerekiyordu daha olmadim bugun normal gebelik testi yaptim cokkkk silik bir cizgi cikti yarim saat sonra kayboldu var mi yok mu bilemedim 2 kimyasal yasamistim bide kizlar bir haftadir inofolik kullaniyorum o aderi geciktirir mi
Erken gebelik testi yaptim cikti silik cift cizgi daha cok yeni buyuk ihtimal ve yumurtladigim kasigim cok batiyor ins yerlesiyordur bebegim ctesi testi tekrarlayacagim pazarteside doktora gidecegim insBen o ilaci kullanmadim ama arkadaşım kullanmisti onda gecikme olmuyordu hatta geciktigi ay hamileydi. Bence siz yaptığınız testi yarin yenileyin.
Test verdim bucukta arayin dediler 7dk var bekliyorum tel başında. Yazacagim buradan belki benim durumumda olan birine fikir olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?