Gebeliğe Hazırlık Hcg degerim 30 ümit var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet biz de oyle düşündük. Bebek alındığında ensesi cok kalınmış dokor turner sendromu olabilir dedi yaşaması zayifti dedi yani her onlemi almıştık. Kismet olmadi. Simdi yarini bekliyorum cok stresliyim adet olmadim hala acaba yarin degerim 50 60 olur mu yoksa 15lere mi iner bilmiyorum. Evde yine test yaptim dünden daha koyu gibi ama kendimi kandırıyor da olabilirim

Hem sabah yaptıklarım hem aksam burda sanki koyulasti gibi ama adet agrik basladi cat diye adet olacak gibiyim

Eklentiler

• 20180227_160344-1.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180227_160421-1.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 53
Cnm bnmde bata 2 gün kala 20 di 2 gönde bir kan verip takip et bence iyi düşün iyi olsun aklından kötü düşünceleri çıkart

Koyulaşma var cnm bat geçtimi şuan
Soyle diyeyim canim normalde 33 34 gunde bir adet görürüm.kasimda kurtaj olunca ilk adetimi 40.gun gördüm. Ikinci adetimi 41.gun. Bu 3.adetim olacak ama ovulasyon testi yaptim 19.gun iki cift koyu çizgiydi 20.gün de öyleydi. Zaten o gun yumurtlama agrim da oldu. O nedenle 20.gun yumurtlama desem bugün adet günüm olmali çünkü bugün 34 gun oldu

O zaman cnm sen ilk kanı ne zaman vermiştin bi kaç gün oldumu
Dun verdim canim hcg degerim 30 çıktı yarın aynı saatte yine verecegim dusmusse adet olmayi bekliycem ayniysa hemen muayene olcam Allah korusun dış gebelik olur vs ya da kurtaj gerekirse diye. Olumlu ise de kendi doktorumu arayip randevu alacağım.

Simdi yaptim hala var gibi. Silinmemis gibi insallah artiyordur. 3te yine ayni saatte test verecegim

Eklentiler

• 20180228_071710-1.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 47
Insallah oyledir. 3 kez daha kimyasal gebelik yasadim ama o zaman test silinmeye başlamıştı. Suanki silinmedi. Umarim sabit degildir simdi daha da koyu oldu

Eklentiler

• 20180228_080009-1-1.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 40
Bende çok korkuyodum değer çok düşük die ama hep olumlu düşündüm hep dua ettim sende olumlu düşün allahın izniyle herşey güzel olur umarım

Ins saglikli bir bebektir merak ettim durumunu. Bende yumurtlamanin ustunden 17 gun gecti pazartesi olmam gerekiyordu daha olmadim bugun normal gebelik testi yaptim cokkkk silik bir cizgi cikti yarim saat sonra kayboldu var mi yok mu bilemedim 2 kimyasal yasamistim bide kizlar bir haftadir inofolik kullaniyorum o aderi geciktirir mi

Ben o ilaci kullanmadim ama arkadaşım kullanmisti onda gecikme olmuyordu hatta geciktigi ay hamileydi. Bence siz yaptığınız testi yarin yenileyin.

Ben o ilaci kullanmadim ama arkadaşım kullanmisti onda gecikme olmuyordu hatta geciktigi ay hamileydi. Bence siz yaptığınız testi yarin yenileyin.
Erken gebelik testi yaptim cikti silik cift cizgi daha cok yeni buyuk ihtimal ve yumurtladigim kasigim cok batiyor ins yerlesiyordur bebegim ctesi testi tekrarlayacagim pazarteside doktora gidecegim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…