• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG DEGERIM 13,88

Bölee şeyler duydukça seviniyorum gerçekten bi umut kaplıyor içimi .. İnşallah benim minik te bana tutunur .. ne kadar zormuş gerçekten şimdi anlıyorum burda tereddüt içerisinde olan herkezi .. Allah razı olsun senden de Rabbim evladını sana bağışlasın
Güzel haberini alıp kalp atışını duyduğunda yaz tmmmı buraya 🧿💙inşallah çok güzel olacal her şey her kötü ihtimal mümkün her zaman ama güzel ihtimal de gerçekleşiyor bana da eşimin arkadaşı daha kese bile yoktur düşük olabilir demişti canımı sıkmıştım ama bak içimde taşıyorum çok şükür Amin canımmmm Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın🤩🤩🤩🤩🧿🤲🏻

Abla bişey sorabilir miyim sana ben 9 haftalık hamileyim bir iki gündür böyle kasıklarımda sanki çürükmüş gibi bi acı var dokununca acıyo başka bi problem yok sorun olur mu nedeni nedir sende de oldu mu
Ben üç haftalık hamileliğimde bile yaşadım o ağrıyı bak 23. Haftadayım hala oluyor hatta şimdi bir de kaburga ağrısı eklendi canım bana doktorum hep normal dedi kasık ağrısı için ben zaten hiç belirtim yoktu sadece kasık ağrım vardı ve öyle anladım zaten hafif yorulsam ağrırdı biraz fazla iş yapsam yat dinlen ilk üç ay

cennetciim051215 cennetciim051215 canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bişey soracaksın sana dün kaset testinde bişey çıkmadığını söylemişsin ya onun resmini atabilirsin rica etsem.silik falan da mi yokdu.kanda çıkmış ya merak ettim.

cennetciim051215 cennetciim051215 canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bişey soracaksın sana dün kaset testinde bişey çıkmadığını söylemişsin ya onun resmini atabilirsin rica etsem.silik falan da mi yokdu.kanda çıkmış ya merak ettim.
Canim testi attim cikmayinca fakat o testi 1 saatlik idrarla yaptim ve 4 gun vardi adetime.. bugun yine kaset test yaptim cok silik zor gorunen bi cizgi cikti...

Canım testi attim cikmayinca fakat o testi 1 saatlik idrarla yaptim ve 4 gun vardi adetime.. bugun yine kaset test yaptim cok silik zor gorunen bi cizgi cikti...
Bugün çıkanı atabilir misiin rica etsem 😅🥰benimde 5 gün var da çıkmadı kendime umut arıyorum şu an.

Benim ilk defa tuttu korkuyorum normal olarak . doktor da zaten cinsti hamilelik denilemez dedi ters ters konuştu.tabi ister istemez modum tamamıyla düştü.. yarın bida kan vericem inşşallah artar ama benim uumudum yok...sürekli kasık ağrım var abartılı değil ama regli ağrısıyla aynı ağrı ..
Kasık ağrısı çok normal canım, şu an rahimde gelişen bir embriyo var , kızımw hamileliğimde benim de öyleydi..içini ferah tut..🥰

Bugün çıkanı atabilir misiin rica etsem 😅🥰benimde 5 gün var da çıkmadı kendime umut arıyorum şu an.
Dun ve bugun fotoda dunku zor.gorunuyor ama kurudu biraz daha belirdi.. bugunku biraz daha belirgin.. bence 5 gun erken bi sure kaset test icin cunku cikmamisti benimkinde... erken gebelik testinde cikmisti cok az

Eklentiler

• 20210408_081650.webp
    20210408_081650.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 74
Güzel haberini alıp kalp atışını duyduğunda yaz tmmmı buraya 🧿💙inşallah çok güzel olacal her şey her kötü ihtimal mümkün her zaman ama güzel ihtimal de gerçekleşiyor bana da eşimin arkadaşı daha kese bile yoktur düşük olabilir demişti canımı sıkmıştım ama bak içimde taşıyorum çok şükür Amin canımmmm Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın🤩🤩🤩🤩🧿🤲🏻
Bugun kan vericem cnm deger atmismi die insallah artmistir..🙏
Ben dun dayanamayip testt yapmistim bugunde sabah dayanamadim yaptim fark var dimi bakarmisin🙏

Eklentiler

• 20210408_081650.webp
    20210408_081650.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 72
Canim bugun kan verdim sonuc az once cikti 🙏 68,53 olmus 🙏🙏😍😍
Ben sana demiştimmmm hayırlı uğurlu olsunnnm ❤️❤️❤️❤️❤️İki gün sonra yine baktır canım sabah saatlerinde baktırdıysan yine o saatlerde olsun yani 48 saat geçsin 😍😍😍ve bol bol dinlen bu sırada bol su iç ceviz ye ev işini az yap kasık ağrın olunca otur bunlara dikkat et şu an oluşma aşamasında annesi 🤲🏻

Ben sana demiştimmmm hayırlı uğurlu olsunnnm ❤️❤️❤️❤️❤️İki gün sonra yine baktır canım sabah saatlerinde baktırdıysan yine o saatlerde olsun yani 48 saat geçsin 😍😍😍ve bol bol dinlen bu sırada bol su iç ceviz ye ev işini az yap kasık ağrın olunca otur bunlara dikkat et şu an oluşma aşamasında annesi 🤲🏻
Doktor haftaya cuma gel demisti ama sonucu gormeden dedi tabi.. ama ben dayanamam cumartesi ogleden sonra yine kan vericem..
Dikkat edicem canim cok tesekkur ederim destegin icin sen bana umut verdin 🙏🙏🙏

Back
X