• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG DEGERIM 13,88

Canım benim de adete 4 gün kala 15 çıkmıştı öyle öğrenmiştim gayet normal bir değer bence. Evet kimyasal olabilir boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir bu ihtimaller bütün gebeliklerde var ama doktorlar zaten kalp atışı görmeden hamile saymıyorlar bizi o yüzden sen 2 günde bir artışını takip et gerisini düşünme bak biz 6 ayı bitirdik bile oğlumla :)
Aaaa gerçektenmi ? geç döllenme falanmıydı peki ?

Arkadaşlar merhaba ben de bişey sormak istiyorum. Adete 3-4 gün kala Betahcg değerim 59 çıktı. Ben de 4 yıldır bekliyorum. Doktora gittim nolur nolmaz diye düşük önleyici başlattı ama iyi de konuşmadı bana da kimyasal olabilir, seni gebe saymıyorum filan dedi. Aklıma kötüyü getirmek istemiyordum zorla getirtti ağlayarak çıktım yanından. 4 yıl önce bir düşüğüm, negatif tüp bebek denemelerim var sanırım o yüzden öyle konuştu. O andan beri ya sağlıksız gebelikse diye içim içimi yiyor. İlaç etkisiyle belki deli gibi bi baş ağrısı da girdi, hiç uyuyamadım. Stres yapıyorum diye de ayrıca strese girdim. Nasıl geçecek bu 48 saat.
Canım senin değerin gayet güzel o değer bende olsaydı şuan en azından sevincim olurdu.. 4 günsonra hesaplarsan 230-240 civarı olucak değerin eğer sağlıklı bi gebelikse .. bu durumda normal sanki değerin..

Hadi ya ben geç döllenmeyi geç yumurtlama olarak düşünüyodum :KK43:
ozaman inşallah geç döllenmedir ya
Benim de pik günüm muhtemelen 28 marttı, ben de kan versem çıkar mı şimdi gebelik beta hcg değerine göre belli olur mu
Geç dollenmenin senin ne zaman yaptığınla değil dollenmenin ne zaman gerceklestigi ile ilgisi var yalnız.
Sperm 3 gun yaşıyor (hatta bazen 5)
Iliskiden 3 gün sonra döllenme gerçekleştiyse gec döllenme olmuştur.

Canım senin değerin gayet güzel o değer bende olsaydı şuan en azından sevincim olurdu.. 4 günsonra hesaplarsan 230-240 civarı olucak değerin eğer sağlıklı bi gebelikse .. bu durumda normal sanki değerin..
Canım normal gibi gözüküyor şuan ilk gördüğümüzde çok mutlu olduk hatta o heyecanla annemle kayınvalidemleri aradık. Şimdi diyorum bari kaynanamı aramasaydım, kötü bişey olsa yine tutamıyorsun çocukları rahminde diyecek, basiretimiz bağlandı işte bian 😢Gittim doktora insülin direnci için matofin kullanıyorum. Bırakayım mı filan diyorum niye bırakacaksın daha hamile sayılmazsın ya kimyasal gebelikse filan diyor. Valla değerim senden yüksek ama birebir aynı şeyleri hatta düşüğüm var diye bin beterini duydum. Sanırım klasik aynı şeyleri söylüyorlar herkese, robota bağlamışlar empati kuramıyorlar. Bu arada bayağı bir araştırdım adete dört gün kala 5 çıkan da var 100 çıkanda ve hamilelikleri ilerlemiş kişiden kişiye değişiyor. Yalnız birini okudum adete bikaç gün kala 52 çıkmış bi hafta sonra 0.1 çıkmış onu okuyunca çok kötü oldum😢

Hayır canım geç döllenme falan da değil zaten adet gününe daha 4 gün var katlanarak artacak o. Benimki 15, 73, 213 olarak ilerledi. Adet günümde 213 olmuştu herkesin oranı farklıdır önemli olan düzenli artması :)
Ya içim rahatladı biraz daha umut oldun bana çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için ..Rabbim evladını sana bağışlasın sağ sağlim kucağına alırsın inşallah ..

Canım normal gibi gözüküyor şuan ilk gördüğümüzde çok mutlu olduk hatta o heyecanla annemle kayınvalidemleri aradık. Şimdi diyorum bari kaynanamı aramasaydım, kötü bişey olsa yine tutamıyorsun çocukları rahminde diyecek, basiretimiz bağlandı işte bian 😢Gittim doktora insülin direnci için matofin kullanıyorum. Bırakayım mı filan diyorum niye bırakacaksın daha hamile sayılmazsın ya kimyasal gebelikse filan diyor. Valla değerim senden yüksek ama birebir aynı şeyleri hatta düşüğüm var diye bin beterini duydum. Sanırım klasik aynı şeyleri söylüyorlar herkese, robota bağlamışlar empati kuramıyorlar. Bu arada bayağı bir araştırdım adete dört gün kala 5 çıkan da var 100 çıkanda ve hamilelikleri ilerlemiş kişiden kişiye değişiyor. Yalnız birini okudum adete bikaç gün kala 52 çıkmış bi hafta sonra 0.1 çıkmış onu okuyunca çok kötü oldum😢
Benim ilk defa tuttu korkuyorum normal olarak . doktor da zaten cinsti hamilelik denilemez dedi ters ters konuştu.tabi ister istemez modum tamamıyla düştü.. yarın bida kan vericem inşşallah artar ama benim uumudum yok...sürekli kasık ağrım var abartılı değil ama regli ağrısıyla aynı ağrı ..

Benim de pik günüm muhtemelen 28 marttı, ben de kan versem çıkar mı şimdi gebelik beta hcg değerine göre belli olur mu
cnm ben predictor erken gebelik testinde öğrendim ilk istersen imkanın varsa al yap..çünkü kan testi erken yapılınca anladımki stres daha çok oluyor..en iyisi günün de öğrenmekmiş.

Benim ilk defa tuttu korkuyorum normal olarak . doktor da zaten cinsti hamilelik denilemez dedi ters ters konuştu.tabi ister istemez modum tamamıyla düştü.. yarın bida kan vericem inşşallah artar ama benim uumudum yok...sürekli kasık ağrım var abartılı değil ama regli ağrısıyla aynı ağrı .
Aynı tip bi doktora denk gelmişiz şansızlık. Moralimizi bozmuşlar. Benim de çok karnım ağrıyor sabahtan beri, aynen adet sökülmüş gibi bi ağrı. En azından içini bu konuda rahatlatabilirim bu ağrı normal.

Aynı tip bi doktora denk gelmişiz şansızlık. Moralimizi bozmuşlar. Benim de çok karnım ağrıyor sabahtan beri, aynen adet sökülmüş gibi bi ağrı. En azından içini bu konuda rahatlatabilirim bu ağrı normal.
Evet sanki adetim geldi gelecek gibi sizlanmalae.var baya.. tabi en kotusu mantar da var suan doktor ilac ta veremedi..

Benim ilk defa tuttu korkuyorum normal olarak . doktor da zaten cinsti hamilelik denilemez dedi ters ters konuştu.tabi ister istemez modum tamamıyla düştü.. yarın bida kan vericem inşşallah artar ama benim uumudum yok...sürekli kasık ağrım var abartılı değil ama regli ağrısıyla aynı ağrı ..
15 kasım ilişki tarihimdi 27 kasımda 12 beta hcg ile öğrendim hamile olduğumu da aynen sadece sol kasık ağrısıyla anladım meğer o döllenme ağrısıymış çünkü bende adet öncesi tek taraflı ağrı olmazdı şüphelendim ve şüphem doğru çıktı oğlumu bekliyorum inşallah 😍

Canım merhaba ben de tek yumurtlama gününde hatta doğum günümdü denedim eşim o hafta çok yorgundu deneyemedik bile başka gün ve 12 ile öğrendim 23 haftalık hamileyim neden olmasın 😍 hayırlı olsun şimdiden 😍😍😍
15 kasım ilişki tarihimdi 27 kasımda 12 beta hcg ile öğrendim hamile olduğumu da aynen sadece sol kasık ağrısıyla anladım meğer o döllenme ağrısıymış çünkü bende adet öncesi tek taraflı ağrı olmazdı şüphelendim ve şüphem doğru çıktı oğlumu bekliyorum inşallah 😍
Yani adetine kaç gün kala bu değerle öğrendin canım.. benim bu değerim 4 gün kala yani ilişkiden 10 gün sonra ...

Benim de ilişkiden 12 gün sonradı bu değerim ama adetime kaç gün vardı bilmiyorum benim hep düzensizdi ama 5gün rahat vardı
Bölee şeyler duydukça seviniyorum gerçekten bi umut kaplıyor içimi .. İnşallah benim minik te bana tutunur .. ne kadar zormuş gerçekten şimdi anlıyorum burda tereddüt içerisinde olan herkezi .. Allah razı olsun senden de Rabbim evladını sana bağışlasın

Benim de ilişkiden 12 gün sonradı bu değerim ama adetime kaç gün vardı bilmiyorum benim hep düzensizdi ama 5gün rahat vardı
Abla bişey sorabilir miyim sana ben 9 haftalık hamileyim bir iki gündür böyle kasıklarımda sanki çürükmüş gibi bi acı var dokununca acıyo başka bi problem yok sorun olur mu nedeni nedir sende de oldu mu

Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ?merhabalar bununla alakalı bir yazım var okuyun .aylardır ovulasyon testi kullanıyorum ben yumurtlama günümü saati saatine bilirim yani .yumurtlama dönemi dısında hıc ılıskım olmadı benım . Sizin sorduğunuz seyı ben de burada sorup durmuştum geç yumurtlama şansım yok ama yine de geç döllenme olabılır mi diye ?benım sizden de dusuktü betam yazdım bakın sayfama 4.55 ve hamıleydim .sonunuz bana benzemesin ama ben 13haftalıkken down sendromu dolayısıyla kaybettim

Back
X