- Konu Sahibi cennetciim051215
-
Kesinlikle beklemekten başka çare yok.Desteğin için teşekkür ederim umarım ikimizinde sağlıklı bir şekilde devam ederAma 33 çıktıgın da daha adetine 3 gün vardı sanırım .. oyuzden kendimizi şimdiden yıpratmayalım..korkuyosun ben gibi sen de biliyorum ama bekleyip görmekten de başka çaremiz yok ..
İnşallah cnm inşallah sorunsuz ilerler gebeliklerimiz ..Kesinlikle beklemekten başka çare yok.Desteğin için teşekkür ederim umarım ikimizinde sağlıklı bir şekilde devam eder
Sor tabi canım dinliyorum seniCanımm ben sana bişey daha sorucam
Sor tabi canım dinliyorum seni
Bende bakıldı mı bilmiyorum pıhtılaşma sorunun varsa genelde oksapar gibi şeyler veriyolar ya da hap ihmal etme bir an evvel doktora gidip konuş ve başlasınlarHemogram bakildi dun bana bugun aradilar bi degerim yuksek cikmis..PLT die bi deger arastirdim pihtilasmayla alakaliymis bu deger.. sende de bakildimi ? Degerin nasildi ?
Haftaya cuma cagırdılar cnm.. icim icimi yiyor baya kotu sorunlar okudum forumda ondan sana da bi sorayim dedimBende bakıldı mı bilmiyorum pıhtılaşma sorunun varsa genelde oksapar gibi şeyler veriyolar ya da hap ihmal etme bir an evvel doktora gidip konuş ve başlasınlar
Oralarda yazan her kötü ihtimal gerçekleşmiyor canım sana doktor bunun ilacını iğnesini verir yaparsın çok kişide pıhtılaşma sorunu var çok kişi de doğum yapıyor içini ferah tutHaftaya cuma cagırdılar cnm.. icim icimi yiyor baya kotu sorunlar okudum forumda ondan sana da bi sorayim dedim
İnşallah canım cuma günü çağırdı doktor geç kalmakta istemiyorum kullanmakta..Oralarda yazan her kötü ihtimal gerçekleşmiyor canım sana doktor bunun ilacını iğnesini verir yaparsın çok kişide pıhtılaşma sorunu var çok kişi de doğum yapıyor içini ferah tut
Değerin çok güzel artmış canım sağlıklı bir gebeliğe benziyor için rahat olsunarcherwoman
Kuzum ben yine hcg ya baktirdim 2 gun once 68,53 dü şimdi 219,16 .. baya artio sanki gariplik yok dimi..
Ayyy valla icim kipir kipir oldu iyiceDeğerin çok güzel artmış canım sağlıklı bir gebeliğe benziyor için rahat olsun
İnşallah güzel haberler aldıkça yaz banaAyyy valla icim kipir kipir oldu iyicecok tesekkur ederim. ben hic sana yazmadan duramicam heralde
Tmm cnm yazicam hemenİnşallah güzel haberler aldıkça yaz bana
Hayırlı olsun. Yumurtlama zamani mi oldu ilişkiAllah razi olsun hepinizden iyiki varsiniz
3 yil sonra ilk defa hamile kaldim ve tek iliskide.. korkuyorum cunku doktor baya negatif konustu kimyasaldan bashetti.. dunden bu yana ben gibi erken ogrenenlerin degerlerine bakiyorum gayet normal..insallah saglikla ilerler insallah
Evet canim takvime gore tam 15.gun olduHayırlı olsun. Yumurtlama zamani mi oldu ilişki
Canım merhaba nasılsın gebeliğin sağlıklı ilerliyormu bende aynı durumdayimarcherwoman
Kuzum ben yine hcg ya baktirdim 2 gun once 68,53 dü şimdi 219,16 .. baya artio sanki gariplik yok dimi..
Mrb cnm iyiyim suan 12+1 olduk sükürCanım merhaba nasılsın gebeliğin sağlıklı ilerliyormu bende aynı durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?