HCG DEGERIM 13,88

Ama 33 çıktıgın da daha adetine 3 gün vardı sanırım .. oyuzden kendimizi şimdiden yıpratmayalım..korkuyosun ben gibi sen de biliyorum ama bekleyip görmekten de başka çaremiz yok ..
Kesinlikle beklemekten başka çare yok.Desteğin için teşekkür ederim umarım ikimizinde sağlıklı bir şekilde devam eder

Hemogram bakildi dun bana bugun aradilar bi degerim yuksek cikmis..PLT die bi deger arastirdim pihtilasmayla alakaliymis bu deger.. sende de bakildimi ? Degerin nasildi ?

Hemogram bakildi dun bana bugun aradilar bi degerim yuksek cikmis..PLT die bi deger arastirdim pihtilasmayla alakaliymis bu deger.. sende de bakildimi ? Degerin nasildi ?
Bende bakıldı mı bilmiyorum pıhtılaşma sorunun varsa genelde oksapar gibi şeyler veriyolar ya da hap ihmal etme bir an evvel doktora gidip konuş ve başlasınlar

Haftaya cuma cagırdılar cnm.. icim icimi yiyor baya kotu sorunlar okudum forumda ondan sana da bi sorayim dedim
Oralarda yazan her kötü ihtimal gerçekleşmiyor canım sana doktor bunun ilacını iğnesini verir yaparsın çok kişide pıhtılaşma sorunu var çok kişi de doğum yapıyor içini ferah tut

Hayırlı olsun. Yumurtlama zamani mi oldu ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…