- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
bence adet oluyosunuz gebe olmuş olsanız en azından sınıra yükselirdi bu değer sınırın altında kalmış. yine de 2 gün sonra tekrar test yaptırın içiniz rahat etmiş olur. idrar testleri muhtemelen hatalıymış çünkü kimyasal olsa değerin düşmesi 1 haftayı buluyormerhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün kala 4 tane test yaptım hepsi silik çıktı bugün de doktora gidip kan testi yaptırdım beta hcg 2.77 çıktı şimdide hafif kanama ve kasık ağrısı var acaba gebelik varda çok mu erken hcg yükselirmi yoksa adetmi oldum
birşey daha sormak istiyorum ben yaklaşık 2 hafta önce ishal kusmadan iğne vurunmuştum gebelik varsa bu yüzden zarar görmüş olabilirmianladım çok teşekkür ederim demekki erken gebelik testlerine bile güvenmemek lazımmış
malesef cnm benim olamaz artık çünkü adet oldum bi dahaki aya kaldı artıkYükselebilir arkadaslar 0.150 den yükseldi benimki
2 gun arayla tekrar kan verin anlayabilmek için yukselis olmamissa o zaman yok demektir
Hayirlisi olsun..malesef cnm benim olamaz artık çünkü adet oldum bi dahaki aya kaldı artık
kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır ki yada tam onun oluşma zamanında ishal ve bulantı için iğne vurdurmuştum onun etkisi olur muHayirlisi olsun..
Sonucunuz zaten negatif sadece ihtimalden bahsettim ben bende oldu ama adet olduysaniz yok demektir daha kafanızi karıştırmayin bi sonraki aya hazırlayin kendinizi.kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır ki yada tam onun oluşma zamanında ishal ve bulantı için iğne vurdurmuştum onun etkisi olur mu
İyi çıkmş canm sonucun.hayırlı olsun :)MERHABA BENİM KAN TESTİM İLK GÜN ÖNCE 309,3 ÇIKTI 2 GÜN SONRA 589,8 ÇIKTI BU DEĞER İYİ Mİ SİZCE
:) teşekkür ederimm.İyi çıkmş canm sonucun.hayırlı olsun :)
ne kadar güzel Allah kucağına almayı nasip etsin:) teşekkür ederimm.
çok teşekkür edrrim darısı tüm isteyenlerin başınane kadar güzel Allah kucağına almayı nasip etsin
Evet cok iyi normal seyirinde ilerliyor demekki. Hayirli olsun..MERHABA BENİM KAN TESTİM İLK GÜN ÖNCE 309,3 ÇIKTI 2 GÜN SONRA 589,8 ÇIKTI BU DEĞER İYİ Mİ SİZCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?