• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değeri

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Kizlar benim de 2. Gunu 4.7 cikti. 5 olmasi lazimmis . malesef :KK43:

canim bende tam bir hafta önce bir kac tane test yaptim hepsi silik positif cikti.
Doktora gittim oda idrar testi yapti ve ordada positif cikti ama ayni sekilde silik. Pazartesi kann verdim deger 30 cikti sadece doktor yardimcisi bu cok az dedi. Senin dedigin 5 ne oluyo?

canim bende tam bir hafta önce bir kac tane test yaptim hepsi silik positif cikti.
Doktora gittim oda idrar testi yapti ve ordada positif cikti ama ayni sekilde silik. Pazartesi kann verdim deger 30 cikti sadece doktor yardimcisi bu cok az dedi. Senin dedigin 5 ne oluyo?
Canim 5 diye arkadas yanlis yazmis 10 ve uzeri gebeliktir. 30 neye gore az demisler sana. Adetine daha var miydi yoksa adetin gecmismiydi 30 ciktiginda

Canim 5 diye arkadas yanlis yazmis 10 ve uzeri gebeliktir. 30 neye gore az demisler sana. Adetine daha var miydi yoksa adetin gecmismiydi 30 ciktiginda

adetimin tam olarak kac gün gectigini bilmiyorum iste. Benim son adetim 6 gün yerine gün sürdü tuhafdi. Bazen 28 bazen 32 falan oluyo. 28 ise 7 gün gecti eger 32 ise 3 gün. Testler adet olacagim gün (28de) positif gösterdi hafif.

Benim adete 4 gun varken 92ydi

Back