- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.150 değeri ne zamandı battan ne kadar önce yada sonra?Yükselebilir arkadaslar 0.150 den yükseldi benimki
2 gun arayla tekrar kan verin anlayabilmek için yukselis olmamissa o zaman yok demektir
Kizlar benim de 2. Gunu 4.7 cikti. 5 olmasi lazimmis . malesef
Canim 5 diye arkadas yanlis yazmis 10 ve uzeri gebeliktir. 30 neye gore az demisler sana. Adetine daha var miydi yoksa adetin gecmismiydi 30 ciktigindacanim bende tam bir hafta önce bir kac tane test yaptim hepsi silik positif cikti.
Doktora gittim oda idrar testi yapti ve ordada positif cikti ama ayni sekilde silik. Pazartesi kann verdim deger 30 cikti sadece doktor yardimcisi bu cok az dedi. Senin dedigin 5 ne oluyo?
Canim 5 diye arkadas yanlis yazmis 10 ve uzeri gebeliktir. 30 neye gore az demisler sana. Adetine daha var miydi yoksa adetin gecmismiydi 30 ciktiginda
Benim adete 4 gun varken 92ydicanim bende tam bir hafta önce bir kac tane test yaptim hepsi silik positif cikti.
Doktora gittim oda idrar testi yapti ve ordada positif cikti ama ayni sekilde silik. Pazartesi kann verdim deger 30 cikti sadece doktor yardimcisi bu cok az dedi. Senin dedigin 5 ne oluyo?
Bak sende yüksek bende cok az... benim adetim gectigi halde 30Benim adete 4 gun varken 92ydi
Galiba canim benim adetimi 1 gun gectiginde 695diBak sende yüksek bende cok az... benim adetim gectigi halde 30
cok yüksekmis. Benimkine bakarak :)Galiba canim benim adetimi 1 gun gectiginde 695di
eskı bır yorum fakat sormak istedım 0.46 negatıf bır degermi bu yukselebılırmı adete 5 gun kala yaptırdımYükselebilir arkadaslar 0.150 den yükseldi benimki
2 gun arayla tekrar kan verin anlayabilmek için yukselis olmamissa o zaman yok demektir