Gebeliğe Hazırlık Hcg degeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba,yorumlariniza ihtiyacim var..Adetimin gecikmesinin 3.günündeyim.( herzaman tam günümde olurum hatta saatine kadar bellidir) Ve goguslerimin sisligi disinda adet olacagima dair hic bir belirtim yok.Dün yani gecikmenin 2.gününde kan testi yaptirdim beta hcg 2 çıktı ancak hala daha adet olmadim.Sizce umutlanmali miyim? Benim gibi olupta degeri sonradan yükselen var mi? Ve sizde kan testini bir daha ne zaman tekrarlamaliyim?

Merhaba,yorumlariniza ihtiyacim var..Adetimin gecikmesinin 3.günündeyim.( herzaman tam günümde olurum hatta saatine kadar bellidir) Ve goguslerimin sisligi disinda adet olacagima dair hic bir belirtim yok.Dün yani gecikmenin 2.gününde kan testi yaptirdim beta hcg 2 çıktı ancak hala daha adet olmadim.Sizce umutlanmali miyim? Benim gibi olupta degeri sonradan yükselen var mi? Ve sizde kan testini bir daha ne zaman tekrarlamaliyim?
Her zaman umut vardır. Geç döllenme söz konusu olmuş olabilir bu durumda 1 hafta içinde adet olmazsanız testi tekrarlayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Her zaman umut vardır. Geç döllenme söz konusu olmuş olabilir bu durumda 1 hafta içinde adet olmazsanız testi tekrarlayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Tesekkurler eger ki hamile degilsem betanin 0 olmasi gerekmiyor muydu? Neden 2 cikti bir fikriniz var mi acaba yoksa normal mi?

Tesekkurler eger ki hamile degilsem betanin 0 olmasi gerekmiyor muydu? Neden 2 cikti bir fikriniz var mi acaba yoksa normal mi?
Yok normal çıkabilir. 5 e kadar negatif kabul edilir. Her zaman bir miktar bulunabilir kanda çeşitli nedenlerle. Bazen de sadece makine sapması olabilir. 2 çıkması anormal değil ama hiçbir anlama da gelmiyor. Rica ederim

Değer 2 mi yoksa <2 mi ? Çok farklı şeyler çünkü.

Değer direk 2. Ne anlama geliyor?
Geç döllenme olabilir belki. Bi kaç gün sonra idrarda gebelik testi yap evde. Ama duyarlılığı yüksek olan bi test olsun. Bebetime al-bi gibi testler olmasın.

29 ocak 2018 son adet tarihim kalpcikler iliski günlerim beta niye düşük sizce ikinci 2 gun sonra beta16.4

Eklentiler

• Screenshot_20180301-192415.png
    Screenshot_20180301-192415.png
    191,3 KB · Görüntüleme: 86
29 ocak 2018 son adet tarihim kalpcikler iliski günlerim beta niye düşük sizce ikinci 2 gun sonra beta16.4
Geç yumurtlamış olabilirsin. Eğer takvimde yazan tarihte yumurtladıysan sağlıklı bi gebelik olmayabilir değer düşük adet gününe göre. Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?

O zaman değerin iyi mi kötü mü olduğunu bilemeyiz. Geç yumurtladığından böyle olabilir. En iyisi 2 günde bir kan ver. Bak 2 kat artıyor mu. Bende 14.77 ile başladım git gide arttı.

15.7 yediden 2 gunde 16.4 olması moralimi bozdu ulturasana girdim rahim kendini hazirlamaya baslamis dedi keseyi goremiyorum cok erken dedi .beyaz akintim ver krem kıvamı goguslerimde duyarlilik var kasik agrim bitti şükür

Adetin 1 günü 15.7 kayinvaldemde kizdi bizim zamanimizda 10 gün gecikmeyle gidilir ilk gün neymis diye

15.7 yediden 2 gunde 16.4 olması moralimi bozdu ulturasana girdim rahim kendini hazirlamaya baslamis dedi keseyi goremiyorum cok erken dedi .beyaz akintim ver krem kıvamı goguslerimde duyarlilik var kasik agrim bitti şükür
Adetin 1nci günü 15 üçüncü günü 16 mı çıktı ? Yanlış mı anladım.

Back