• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değeri yükselip düşenlerde tekrar yükselme olur mu?

Laklaklak12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
13
2
1
24
Hcg değerim 24 iken 4 gün sonra test yaptırdığımda 0.61 oldu. Tekrar yükselir mi? Bu düşüş neden dolayı gerçekleşir? Tekrar yükselmemesi için ne yapmak lazım? Aynı durumu yaşayan hanımların tecrübelerini de duymak isterim.

Hcg değerim 24 iken 4 gün sonra test yaptırdığımda 0.61 oldu. Tekrar yükselir mi? Bu düşüş neden dolayı gerçekleşir? Tekrar yükselmemesi için ne yapmak lazım? Aynı durumu yaşayan hanımların tecrübelerini de duymak isterim.
Bu kimyasal gebelik .kimyasal demek kanda HCG değeri yani gebelik hormonu yükselir fakat Vücut sağlıksız gebeliği farkedip erkenden adetle atar.Erken test yapma bunu bilmek zorunda değiliz adetin 1 hafta geçmeden hiç bir test yapma kafan rahat olsun üzüluyoruz sonra.

Maalesef kimyasal gebelik yaşamışsınız, değeri tekrar yükseltmenin bir yolu yok. Çok geçmiş olsun...

Kimyasal yaşamışsin dua et düşüp yükselse ya da sabit kalsa dış gebelik olurdu Allah korkusun. Ben kimyasal gebelikten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım 17 hafatlik bile olduk çok şükür kimyasaldan sonra hızlı hamile kaliniyor

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük
5 ve 24 arası gri alan diye geçiyormuş bu yüzden 2 veya 4 gün sonra tekrar kan testi yaptırın değer ikiye katlanmışsa ve 25i geçmişse hamile oluyorsunuz benim ilk yaptırdığımda 24du sonra 0.61e düştü çok arada bir değer eczaneden gebelik testi alıp yapsanız bile test sonuç vermez en sonki cinsel ilişkiniz ne zamandı ona göre hesaplama yapın ilk 3 haftada hcg değeri 25 üstüne çıkıyor 5 ise belki hamileliğin başı belki de başka bir nedenden yükselmistir 0 ve 5 değer arası gebelik sayılmıyor

Back