HCG Değer Artışları

İnşallah bakalım nolcak haber verecem mutlaka

Ben bugün kontrolümü oldum kese görüldü ama çok küçük dedi 2-3 mm.Perşembe günü tekrar çağırdı tedirginim

Canm hiç stres yapma bnce. Sonuçta geç döllenme diye birsey var. Belki seninde oyle olmuştur gec dollendigi için küçük görünüyordur. Son BHCG değerin kaçtı acaba ben bugun tekrar verdim 125 olmus. Keseyi görebilmem içi daha çok yolum var galiba

1170ti canım cumartesi gecesi

merhaba :) öncelikle hayıırlı olsun :) bnmde geç yumurtlamadan dolayı adetim 7 gün geçti. 5. gün idrar ve kan testi negatif verdi bende umutlandım sizi görünce, ilk 89 çıktığı zaman kaç gün gecmişti sizde ?

Teşekkür ederim, 89 olduğu gün 8.gün gecikmişti

Kan testinöz kaç çıktı sizin

bnm maalesef 1.2 çıktı. benim yumurtlama tam adetimden bir hafta önceye geldi şansıma şimdi bekliyorum bakalım hala gelmedi.
Bende de geç yumurtlama sorunu var malesef suan adetim gecelo 8 gün oldu ama hâlâ diğer insanların ki gibi yükselme yok 4 gün geçince yaptım test 9 cikti sonra 2 güne bir tekrarladim daha 123 é çıktı yani artis guzel ama insanlar bu vakitte kese görüyor yani

sağlıklı olsunda zamanı boşver biz stres yapıyoruz işte. peki kan testini hangi tarihe göre yaptın yumurtlamadan kaç gün sonra canım ?

sağlıklı olsunda zamanı boşver biz stres yapıyoruz işte. peki kan testini hangi tarihe göre yaptın yumurtlamadan kaç gün sonra canım ?
Valla canm benım yumurtlamam sanırım geç olmuş tahminlerim öyle adet geçtikten 4 gün sonra kan testi yaptım sanırım yumurtlamadan sonraki 12 yada 13.güne denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…