Umarım öyledir. Herkeste aynı seninki gibi adetin birinci ikinci günü geçince gelen rakamlar bende on üçüncü gün gelince endişeleniyorum ister istemez...Merhaba bazı kaynaklarda yüzde 60 oranında artmanın yeterli olduğu yazıyor.Benimde adetim 1 gün geçtiğinde beta hcg baktırdım 202 geldi 40 saat sonra tekrar başka bi yerden baktırdım 316 geldi umarım normaldir ikimizinkideAcalys içimizi ferah tutalım
Son adet tarihim 27 şubat başlangıç-3 mart bitiş :/son adet tarihin kaç bende uygulamaya göre 1 gün geçti diyorum tam net olmayabilir
içini ferah tut canım gelişmeleri burdan paylaşırsan sevinirimSon adet tarihim 27 şubat başlangıç-3 mart bitiş :/
Amin çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin.Canım öncelikle kalbini gönlünü ferah tutman gerekiyor hep iyi düşün ki iyi olsun Allah'ın izni ile.
Benim adet tarihlerim de 3 ileri 2 geriydi ovulasyon ile takip etmiştim gec yumurtladım 17 ya da 18 gündü sanırım doğal olarak geç de dollendi. Sat'a göre 17 haftalık olması gereken gebeliğim ultrasona göre 16haftalik çıkıyor.
Sabırla dua ile bekle canım sakın stres yapma kötü etkilenirsiniz bebeğinde sende.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Canım bugün adetim geçeli tam 15 gün oldu ve test yaptırdım 566 çıktı, kesinlikle iki katı çıkmıyor ama hep iki katına yakın yükseliyor istikrarlı bir şekilde. Rahatlamalı mıyım bilemiyorum, dış gebelikte falan çok yükseliyor diyorlar bende hep 1.8 olarak yükseliyor değer. Kara kara düşünmeye devam:)içini ferah tut canım gelişmeleri burdan paylaşırsan sevinirim
Normal görüküyor canım bence inşallah problem yaşamayızCanım bugün adetim geçeli tam 15 gün oldu ve test yaptırdım 566 çıktı, kesinlikle iki katı çıkmıyor ama hep iki katına yakın yükseliyor istikrarlı bir şekilde. Rahatlamalı mıyım bilemiyorum, dış gebelikte falan çok yükseliyor diyorlar bende hep 1.8 olarak yükseliyor değer. Kara kara düşünmeye devam:)
İnşallah, sen ne durumdasın?Normal görüküyor canım bence inşallah problem yaşamayız
Senin kese görüldü mü yoksa yarın mı görülecek?1178 çıktı dün gece baktırdım yükseliyor yarın doktor kontrolüm var şuan 5+2deyim
Yarın görülecek allah izin verirseSenin kese görüldü mü yoksa yarın mı görülecek?
Hadi hayırlısıyla inşallah olumlu haberler bekliyoruzYarın görülecek allah izin verirse
Kızlar bende perşembe günü hcg yaptırdım 9 cikti dün tekrar yaptırım 38 Cikti yarın gene yaptrcam geç döllenme diyorlar ama bilmiyorum çok bekledim gebeliği hayatımda ilk kez yaşıyorum çok heycanlıyim bu sekilde olup keseyi görebilen varmı acabaHadi hayırlısıyla inşallah olumlu haberler bekliyoruz
İnşallah canım sen ne zaman gideceksinHadi hayırlısıyla inşallah olumlu haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun canım bu sürece bizde yeni başladıkKızlar bende perşembe günü hcg yaptırdım 9 cikti dün tekrar yaptırım 38 Cikti yarın gene yaptrcam geç döllenme diyorlar ama bilmiyorum çok bekledim gebeliği hayatımda ilk kez yaşıyorum çok heycanlıyim bu sekilde olup keseyi görebilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?