• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hcg bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
21
8
86
1 Aralık 788 kese yok
4 Aralık 3.123 kese yok
6 Aralık 5.367 ultrasona girmedim
9 Aralık 13.565 sabah kanım böyle çıktı randevum saat 16.00 da sizce dış gebelik mi geç döllenme mi? Kanamam yok 2. Gebeliğim olacak bugün keseyi görürüz inşallah çok stres oldum

1 Aralık 788 kese yok
4 Aralık 3.123 kese yok
9 Aralık 13.565 sabah kanım böyle çıktı randevum saat 16.00 da sizce dış gebelik mi geç döllenme mi? Kanamam yok 2. Gebeliğim olacak bugün keseyi görürüz inşallah çok stres oldum
Artisler çok iyi gelmedi bana inşallah güzel haberler alırız canım

ultrasında kaç haftalıktı peki bata göre ? biraz fazla yükselmiş gibi geldi

Inşallah güzel haberlerle geleceksin

Dış gebelikte en fazla kaça kadar çıkıyor acaba hcg çok kafam karışık bi artış var ama iyi mi kötü mü bilemedim
Artışı bilmemde ben 6 aralıkla 9 aralıktaki artışa takildim ondan dedim belki normaldir

Bugün keseyim net görmen lazım
Evet bugün belli olur artık eğer kese yoksa ondan sonraki süreç için çok endişeliyim ne olacak nasıl olacak hamile olmayışım çok üzmez ama o süreç nasıl olacak çok korkuyorum eşim harici kimse bilmiyor durumu en çok gurbette bu sağlık problemleri yıpratıyor

1 Aralık 788 kese yok
4 Aralık 3.123 kese yok
Gerçi artış iyi ya sonuçta saat farkı falandan da kaynaklanır

8 aralık gitseydin 10 falan olması lazımdı sen 9u gitmişsin 13 çıkmış iyi dusun iyi olsun

8 aralık gitseydin 10 falan olması lazımdı sen 9u gitmişsin 13 çıkmış iyi dusun iyi olsun
Devlet hastenesi ve özel e gidiyorm maalesef eşimin işi nedeniyle günler şaşıyor bugün devletteki doktorum serviste diye 9unda gel dedi kanı sabah 7.30 da verdim ama hastane uzak çocuğumla gidemem pandemiden ondan özel daha yakın oraya gidicem nerde boşluk bulabilirsem normalde herkese moral veririm iyi düşünmek ile ilgili ama kendime moral veremiyorum şu an

Devlet hastenesi ve özel e gidiyorm maalesef eşimin işi nedeniyle günler şaşıyor bugün devletteki doktorum serviste diye 9unda gel dedi kanı sabah 7.30 da verdim ama hastane uzak çocuğumla gidemem pandemiden ondan özel daha yakın oraya gidicem nerde boşluk bulabilirsem normalde herkese moral veririm iyi düşünmek ile ilgili ama kendime moral veremiyorum şu an
Ondan kaynaklanıyordur o zaman içini ferah tut ve güzel haberlerle gel

Çok şükür 5+1 haftalık hamileyim keseyi gördük haftaya da kalp atışını duyarız dedi doktor normalde son adetime göre 5+5teyim biraz geriden geliyoruz olsun dış gebelik diye çok korkmuştum

Back
X