Gebeliğe Hazırlık hcg artışı takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım çok sevindim ne güzel koyulasmıs maşallah. Benim daha yumurtlamadan sonraki 12. Gün senin ilk resim gibi bile değil :KK43: inşallah artar.
adetiniz gecikmeden nasil anliyosunz adetle hemen belirti ayni ama ben hamile olmadgmi biliyodum sizce o nasil oluyo???

selam kızlar,
benim hcg kanda 9.92 çıktı dün. yarın tekrar bakılacak. adete üç gün falan kaldı.
ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. koyuluğu dünküyle aynı çıktı. normal mi?
idrar testi 10-20 arasındaki farkı yansıtmaz zaten, di mi?
rahatlamaya ihtiyacım var :emir_bebek:
Ade
selam kızlar,
benim hcg kanda 9.92 çıktı dün. yarın tekrar bakılacak. adete üç gün falan kaldı.
ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. koyuluğu dünküyle aynı çıktı. normal mi?
idrar testi 10-20 arasındaki farkı yansıtmaz zaten, di mi?
rahatlamaya ihtiyacım var :emir_bebek:
Adet ile hamilelik belirtileri ayni oluyo ama ben hamile olmadğmi anliyorum da siz nasil hemen anlayip 5 gun kala tahlil veryosnz ?

Niye canini sıkıyosun kii adam hakli adet gecikmeden nezaman görulmüs kanda tahlil vermek ama gercekten cikmis 😊
selam canım, test yapmıştım ben çok silik çizgi çıkmıştı ordan anladım :) yoksa kan vermekten korkarım zateni şüphem olmasa vermezdim kan. belirti olarak bel ağrısı oldu bende.

Bulanti oluyo mu peki?
Evlenince agrilarim daha da artti sanki aylardr seviniyodum belki hamileyimdr diye kizken oyle olmazdim diyodum esime ama idrar tahlili vermiyodum geciksin diyodum sonra bi baktim günümde adet oluyorum o yüzden umutlanmiyorum bu ay da kendi kendime olmicak adet olcam gene diyorum

özel hastanede aşılama yaptırdım
test için ne zaman geleyim dedim adet olunca dedi ,

işte bu kadar patavatsız doktorlar var
Merhaba benim doktorda ona benzer bir hal var sanırım . Birşey soracam aşılama ne zaman yapılıyor? Şuan bu konularda çok yeniyim . Yumurta kontrolune gidiyorum cuma günü gel dedi. Ne olcakki . 18 mm olsun bi dedi niye dedi bilmiyorum ne saçma doktorlar var ya

çok sevindim canım. heralde ilk baslarda hcg 10-20 arttığı için çok fazla belli olmuyor testte. bi resim buldum, hcg 205 ve 988 arasındaki fark bile teste nasıl yansımış bak. seni de tebrik ederim yeni öğrendin sanırım :)) umarım hcg yüksek çıkar. iyi yapmışsın daha kan vermemekle. stres oluyo insan
MERHABA bişey merak ettim 9 dpo yazan testte silik çizgi çıktımı sizin

Canım çok üzüldüm ama düşün ki hayırlı olmadığı için sağlıklı olmadığı için kaybettin. Kesinlikle vakti vardır, böyle düşün
Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum doktorum tüp bebeğe geçmemi söyledi doğal gebelik sayfasını kapattım inşallah sizlerinki sağlıklı olur ve doğar

Back