Gebeliğe Hazırlık hcg artışı takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem çok zor hem değil inşallah inşallah hayırlısı dedim ben nasibimde ne varsa razıyım dedim :/ sizin ilk sanıyorum
aynen o yüzden biraz heyecanım var ve burda da çok okudum kimyasal olayını ondan korktum. dediğiniz gibi nasipse olur :) sizin ikinci mi

Günaydın canım az önce test yaptım koyulaşma var galiba sen de kan sonucunu bildir mutlaka
inCollage_20190925_075906741.jpg

Günaydın canım çok sevindim ne güzel koyulasmıs maşallah. Benim daha yumurtlamadan sonraki 12. Gün senin ilk resim gibi bile değil :KK43: inşallah artar.
Artar canım inşallah senin 12. günmüş ama muhtemel doğum tarihin benden önce yanlış mı girdin geç göllenme mi?

Selam kızlar. Madem öyle bende sevincimi paylaşayım sizlerle. 🤗 1.5 senedir istememize ragmen olmuyordu. Bikac hormon sorunlarım ve adet düzensizliği vardı hep. Bu ay 11 gün geçti. Hiç umudumuz yoktu ama yanlış bisey yapmayalım diye kan testi yaptım. Eşim şehir dışında olduğu için doktor aramış ve pozitif yani hamile oldugumu söylemiş 😀😀 ilkbaşta inanamadım . Çok mutluyum. Yarın da hcg degerimin kaç olduğunu öğrenicem. Inşallah herkese nasip olur bu güzel duygu.....💕💕

Selam kızlar. Madem öyle bende sevincimi paylaşayım sizlerle. 🤗 1.5 senedir istememize ragmen olmuyordu. Bikac hormon sorunlarım ve adet düzensizliği vardı hep. Bu ay 11 gün geçti. Hiç umudumuz yoktu ama yanlış bisey yapmayalım diye kan testi yaptım. Eşim şehir dışında olduğu için doktor aramış ve pozitif yani hamile oldugumu söylemiş 😀😀 ilkbaşta inanamadım . Çok mutluyum. Yarın da hcg degerimin kaç olduğunu öğrenicem. Inşallah herkese nasip olur bu güzel duygu.....💕💕
Ayy ne güzel canım çok tebrik ederim. Tahminimce beşinci-altıncı haftada olabilirsin. Çok mutlu oldum adına

Back