- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
çok zor di mi beklemek. hayırlısıyla yükselir inşallah değerlerimiz.İlk bugün yaptım Perşembe tekrar edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zor di mi beklemek. hayırlısıyla yükselir inşallah değerlerimiz.İlk bugün yaptım Perşembe tekrar edicem
Hem çok zor hem değil inşallah inşallah hayırlısı dedim ben nasibimde ne varsa razıyım dedim :/ sizin ilk sanıyorumçok zor di mi beklemek. hayırlısıyla yükselir inşallah değerlerimiz.
aynen o yüzden biraz heyecanım var ve burda da çok okudum kimyasal olayını ondan korktum. dediğiniz gibi nasipse olur :) sizin ikinci miHem çok zor hem değil inşallah inşallah hayırlısı dedim ben nasibimde ne varsa razıyım dedim :/ sizin ilk sanıyorum
6.malesef yaşayan bebeğim yokaynen o yüzden biraz heyecanım var ve burda da çok okudum kimyasal olayını ondan korktum. dediğiniz gibi nasipse olur :) sizin ikinci mi
Çok üzüldüm canım ilk ay mı kaybettin yoksa sonradan mı umarım bu seferki olur6.malesef yaşayan bebeğim yok
ben sabırsızım napayım :)Boşuna bekle demedim ben sana![]()
Sabirli ol. 9 ay gecmez yoksaben sabırsızım napayım :)
1,2,4hep farklı aylardaÇok üzüldüm canım ilk ay mı kaybettin yoksa sonradan mı umarım bu seferki olur![]()
Günaydın canım çok sevindim ne güzel koyulasmıs maşallah. Benim daha yumurtlamadan sonraki 12. Gün senin ilk resim gibi bile değilGünaydın canım az önce test yaptım koyulaşma var galiba sen de kan sonucunu bildir mutlaka Eki Görüntüle 2539329
Artar canım inşallah senin 12. günmüş ama muhtemel doğum tarihin benden önce yanlış mı girdin geç göllenme mi?Günaydın canım çok sevindim ne güzel koyulasmıs maşallah. Benim daha yumurtlamadan sonraki 12. Gün senin ilk resim gibi bile değilinşallah artar.
Son adetim 26 girince böyle çıktı canım yumurtlamam 18. Gün oldu ondan olabilir :))Artar canım inşallah senin 12. günmüş ama muhtemel doğum tarihin benden önce yanlış mı girdin geç göllenme mi?
Değerim 10dan 40a yükselmiş kuzum 2 buçuk gündeArtar canım inşallah senin 12. günmüş ama muhtemel doğum tarihin benden önce yanlış mı girdin geç göllenme mi?
Kanda pıhtılaşmaya baktınız mı? Kayıplarınız için ne diyor doktorlar?1,2,4hep farklı aylarda
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin inşallah bebeğinizDeğerim 10dan 40a yükselmiş kuzum 2 buçuk günde![]()
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Ayy ne güzel canım çok tebrik ederim. Tahminimce beşinci-altıncı haftada olabilirsin. Çok mutlu oldum adınaSelam kızlar. Madem öyle bende sevincimi paylaşayım sizlerle.1.5 senedir istememize ragmen olmuyordu. Bikac hormon sorunlarım ve adet düzensizliği vardı hep. Bu ay 11 gün geçti. Hiç umudumuz yoktu ama yanlış bisey yapmayalım diye kan testi yaptım. Eşim şehir dışında olduğu için doktor aramış ve pozitif yani hamile oldugumu söylemiş
ilkbaşta inanamadım . Çok mutluyum. Yarın da hcg degerimin kaç olduğunu öğrenicem. Inşallah herkese nasip olur bu güzel duygu.....
![]()
Maşallah canım inşallah böyle devam eder ben de yarın vericem sağlık ocağındaDeğerim 10dan 40a yükselmiş kuzum 2 buçuk günde![]()