- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke keşke :) ama doktorlar moralimi bozdu cnm. "adet görürsen üzülürsün" dediler. özel hastane. insan biraz pozitif olurkeşke biraz sabretsen bu anların tadını çıkarsan demi ama
hayır canım dört gün varkenAdet gecikmesinden sonra mı çıktı bu değer?
Bence bu çok doğru, 150 iken 300 olması teste daha belirgin yansır. Ama 10 iken 20 olması yansımaz. Biraz sabıridrar testi 10-20 arasındaki farkı yansıtmaz zaten, di mi?
canımm çok teşekkürler <3 rahatladım biraz. yarın belli olcak artış :))Bence bu çok doğru, 150 iken 300 olması teste daha belirgin yansır. Ama 10 iken 20 olması yansımaz. Biraz sabır ☺ Her şey gönlünce olsun
keşke keşke :) ama doktorlar moralimi bozdu cnm. "adet görürsen üzülürsün" dediler. özel hastane. insan biraz pozitif olur![]()
gerçekten bu kadar olmaz yani. devlet bile bazen daha iyi olabiliyor. doktora bağlı heralde. bana folik asit bile önermediler gittim kendim aldım. hiç ciddiye almıyolar maalesefözel hastanede aşılama yaptırdım
test için ne zaman geleyim dedim adet olunca dedi ,
işte bu kadar patavatsız doktorlar var
inşallah dediğin gibidir canım. eşimle temkinli davanıyoruz ama ilk o değeri görünce bi sevindik. meğer çok kişide kimyasal olabiliyomuş. keseyi görene kadar herkes aynı derdi çekiyo. erken öğrenmek kötüymüş aslında :)3 gün daha bekle bence hamilesin ama adet olursan bir de üzülürüm. Adet olmana 3 guncuk kalmış. Cok umutlanma esini de umutlandirma. Sen hissedersin zaten ama emin ol ve esine öyle söyle bence. Yani 3 gün sonra. Çünkü genelde doktorlar hamile miyim diye gittiğin zaman adetin gecti mi diye sorar
çok sevindim canım. heralde ilk baslarda hcg 10-20 arttığı için çok fazla belli olmuyor testte. bi resim buldum, hcg 205 ve 988 arasındaki fark bile teste nasıl yansımış bak. seni de tebrik ederim yeni öğrendin sanırım :)) umarım hcg yüksek çıkar. iyi yapmışsın daha kan vermemekle. stres oluyo insanGünaydın canım benim de son adet tarihim 27 ağustos 3 gün önce idrar Testinde silik çizgi gördüm her gün test yaptım ama öyle aman aman değişiklik olmadı bir gün arayla iki güne bir artış gösterdiği için yarın daha net çıkar çizgi inşallah bugün bat günüm dün test yapmıştım yarın yapıcam bende tekrar kan da vermedim cumaya vericem inşallah bekliycem rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Bekle adetin geçsin. Sağlıklı gebelikse yükselir zaten.hayır canım dört gün varken
Sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. Aynen canım çok fark yok testler arasında. Seni takipteyim canım bakalım yarın kaç çıkacak hcg? Doğum yapacağımız tarihler aynı sayılır.çok sevindim canım. heralde ilk baslarda hcg 10-20 arttığı için çok fazla belli olmuyor testte. bi resim buldum, hcg 205 ve 988 arasındaki fark bile teste nasıl yansımış bak. seni de tebrik ederim yeni öğrendin sanırım :)) umarım hcg yüksek çıkar. iyi yapmışsın daha kan vermemekle. stres oluyo insan
Aynen canım eğer ikimizin de bi aksilik olması süreci aynı anda yasıcaz :) son adetim 26 ağustos benim deSağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. Aynen canım çok fark yok testler arasında. Seni takipteyim canım bakalım yarın kaç çıkacak hcg? Doğum yapacağımız tarihler aynı sayılır.
Benim de 3-4 gün var 20 çıktı idrar testi çok çok silik çıktı bişeylerden süphelenip baktırdım bugün (6.hamilelik farklı haftalarda kaybettim)selam kızlar,
benim hcg kanda 9.92 çıktı dün. yarın tekrar bakılacak. adete üç gün falan kaldı.
ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. koyuluğu dünküyle aynı çıktı. normal mi?
idrar testi 10-20 arasındaki farkı yansıtmaz zaten, di mi?
rahatlamaya ihtiyacım var![]()
Önceki kaçtı canım hcg. Bir kez mi yaptırdınBenim de 3-4 gün var 20 çıktı idrar testi çok çok silik çıktı bişeylerden süphelenip baktırdım bugün (6.hamilelik farklı haftalarda kaybettim)
Nasibinse seninle kalır ki inşallah öyledir
İlk bugün yaptım Perşembe tekrar edicemÖnceki kaçtı canım hcg. Bir kez mi yaptırdın