- 19 Ocak 2024
- 75
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi cigdem5777
Gayet iyi hayırlı olsun10 ekimde 257 12 elim 694 artış nasıl kızlar anlamadım
Gebelik testi olarak softec mi kullanmıştınız acaba10 ekimde 257 12 elim 694 artış nasıl kızlar anlamadım
Korktum az artmış diye anlamıyorum araştırıyorum sürekli ama teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin
amin hepimize inşAllahSağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah, amiin
Peki pazartesi tahminen kaç olur değerim dr kontrolüne gideceğim ama
amin hepimize inşAllah
Evet ilk onda çıkmıştı aşırı gölge çizgi
2 günde 2 katı ortalama biraz fazla yada az olabiliyor. 1400 1500 civarları olur muhtemelen kese de görünmeyebilir stres olursunuz niraz daha beklemelisiniz kese içinPeki pazartesi tahminen kaç olur değerim dr kontrolüne gideceğim ama
amin hepimize inşAllah
Sizce var mı test çok bilinen bişey değil adetime 7 gün var, ayrıca days doctor diye bi test var onlarda böyle çıktı ama güvenemiyorum
Benim bundan da az dı bu net ben ışıkta görüyordum inşAllah vardırSizce var mı test çok bilinen bişey değil adetime 7 gün var, ayrıca days doctor diye bi test var onlarda böyle çıktı ama güvenemiyorum
2 test markası yanlış çıkarmaz tekrarlayın her gün isterseniz ben öyle yapmıştım 50 tane yapmışımdır
Bana da öyle geliyor da 4 ay önce hamileydim bebeğin kalbi durdu bu ay doktorum düşünebilirsiniz dedi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum . Teşekkürler ilgilendiğiniz için :)2 test markası yanlış çıkarmaz tekrarlayın her gün isterseniz ben öyle yapmıştım 50 tane yapmışımdır
Kızlar 14 ekimde yani dünde 1632 çıkmış nasıl ilerliyor sizce10 ekimde 257 12 elim 694 artış nasıl kızlar anlamadım