Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglime 7 gün kala beta hcg değerim 3.25 çıktı 2 gün sonra vermem söylendi 2 gün sonra 40.3 çıktı bu kadar yükselmesi normal mi yaşayan var mı lütfen yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Reglime 7 gün kala beta hcg değerim 3.25 çıktı 2 gün sonra vermem söylendi 2 gün sonra 40.3 çıktı bu kadar yükselmesi normal mi yaşayan var mı lütfen yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Merhaba, düzenli artış devam etti mi acaba? Beklenen adet tarihinden 3 gün önce bhcg 2,09 geldi. Pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar kan vericem. Umarım minik tutunmaya çalışıyordur
Umarım inşallah benim de 40 dan 3 gün sonra baktırdım yükselmişti tekrar umarım sağlıklıdır başımdan bir kimyasal gebelik geçti o yüzden korkuyorum ben de
Yaa benim dün 0.81 Di bugün 3.46 geldi Dr 1 hafta sonra belli olur demişti. Dün 0.81 e negatif demişti bugün böyle demesi kafamı karıştırdı yükselir mi acaba daha