• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 1,20 çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Seher3410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
49
23
3
34
Kızlar cevaplarınıza çok ihtiyacım var. Hep HCG 0 ya da 0,1 çıkıyordu. Yerleşme kanaması gibi kanama yaşadım. 3gun sonra kan verdim 1,20 çıktı. Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı

Büyük ihtimal negatif devam edecek. Belirti aradıkça vücut kandırıyor resmen bu şekilde.

Büyük ihtimal negatif devam edecek. Belirti aradıkça vücut kandırıyor resmen bu şekilde.
4 ay önce düşük yaptım. Ondanda aynı yerleşme kanamasını yaşamıştım. O yüzden şüphelendim. Genelde hep 0 çıkıyordu HCG. İlk.defa 1,20 gördüm. Eğer pozitif olursa yazarım:)

4 ay önce düşük yaptım. Ondanda aynı yerleşme kanamasını yaşamıştım. O yüzden şüphelendim. Genelde hep 0 çıkıyordu HCG. İlk.defa 1,20 gördüm. Eğer pozitif olursa yazarım:)
Umarım pozitiftir tabiki. Ama genelde farklı zamanlarda 0 yada 5 arası değişiyor nedense o yüzden demiştim. Güzel haberler vermeni dileğiyle.

benım doktorumun soyledıgı ekstra bırseyler olmadıgı surece ilaç asılama tup bebek vs hcg kıpırdamazmıs eger 1 ın ustune cıkıyorsa bırseyler olmustur ama devam eder ama etmez onu bılemem. tam anlamıyla tutunmus olması ıcın 5 ı gecmesı gerekıyor. ben de bır kere 2 gormustum ama tutmadı gerıledı hastalandım sonra.

Benim de kanamam 4 gun geckmisti hcg verdigimde 1.98 di canim ama o gun kanamam basladi cok yanmali ve agriliydi tutunamadi demekki cnku kimyasal yasayan ya da dusuk yapan bilir o agriyi oyleydi bnce bekle yukselebilir. Ne zaman yaptrdiginda onemli

Benim de kanamam 4 gun geckmisti hcg verdigimde 1.98 di canim ama o gun kanamam basladi cok yanmali ve agriliydi tutunamadi demekki cnku kimyasal yasayan ya da dusuk yapan bilir o agriyi oyleydi bnce bekle yukselebilir. Ne zaman yaptrdiginda onemli
Adetime 13 gün var. 1,20 çıktı. Yerleşme kanaması yaşadım tekrar 6 gün önce. O yüzden dayanamadım. Erkenden kan verdim

benım doktorumun soyledıgı ekstra bırseyler olmadıgı surece ilaç asılama tup bebek vs hcg kıpırdamazmıs eger 1 ın ustune cıkıyorsa bırseyler olmustur ama devam eder ama etmez onu bılemem. tam anlamıyla tutunmus olması ıcın 5 ı gecmesı gerekıyor. ben de bır kere 2 gormustum ama tutmadı gerıledı hastalandım sonra.
Cevap için çok teşekkür ederim 🙏♥️ umarım tutunur.

Merhaba çok zaman geçmiş konu üzerinden umarım görürsünüz. Benimde 4.7 çıktı tekrar kan vermedim beklemek için. Sizin değerleriniz kaç günlük gecikmede ölçüldü
Merhaba benim geç döllenme oldu regl 12 gün geçtikten sonra çıktı

Back
X