- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
HCG 1,20 çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
- Konu Sahibi Seher3410
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ay önce düşük yaptım. Ondanda aynı yerleşme kanamasını yaşamıştım. O yüzden şüphelendim. Genelde hep 0 çıkıyordu HCG. İlk.defa 1,20 gördüm. Eğer pozitif olursa yazarım:)Büyük ihtimal negatif devam edecek. Belirti aradıkça vücut kandırıyor resmen bu şekilde.
Umarım pozitiftir tabiki. Ama genelde farklı zamanlarda 0 yada 5 arası değişiyor nedense o yüzden demiştim. Güzel haberler vermeni dileğiyle.4 ay önce düşük yaptım. Ondanda aynı yerleşme kanamasını yaşamıştım. O yüzden şüphelendim. Genelde hep 0 çıkıyordu HCG. İlk.defa 1,20 gördüm. Eğer pozitif olursa yazarım:)
Adetime 13 gün var. 1,20 çıktı. Yerleşme kanaması yaşadım tekrar 6 gün önce. O yüzden dayanamadım. Erkenden kan verdimBenim de kanamam 4 gun geckmisti hcg verdigimde 1.98 di canim ama o gun kanamam basladi cok yanmali ve agriliydi tutunamadi demekki cnku kimyasal yasayan ya da dusuk yapan bilir o agriyi oyleydi bnce bekle yukselebilir. Ne zaman yaptrdiginda onemli
Cevap için çok teşekkür ederim umarım tutunur.benım doktorumun soyledıgı ekstra bırseyler olmadıgı surece ilaç asılama tup bebek vs hcg kıpırdamazmıs eger 1 ın ustune cıkıyorsa bırseyler olmustur ama devam eder ama etmez onu bılemem. tam anlamıyla tutunmus olması ıcın 5 ı gecmesı gerekıyor. ben de bır kere 2 gormustum ama tutmadı gerıledı hastalandım sonra.
Olblir canim yukselebilirAdetime 13 gün var. 1,20 çıktı. Yerleşme kanaması yaşadım tekrar 6 gün önce. O yüzden dayanamadım. Erkenden kan verdim
Pozitif oldu mu4 ay önce düşük yaptım. Ondanda aynı yerleşme kanamasını yaşamıştım. O yüzden şüphelendim. Genelde hep 0 çıkıyordu HCG. İlk.defa 1,20 gördüm. Eğer pozitif olursa yazarım:)
Merhaba çok zaman geçmiş konu üzerinden umarım görürsünüz. Benimde 4.7 çıktı tekrar kan vermedim beklemek için. Sizin değerleriniz kaç günlük gecikmede ölçüldü0.1 çıkmıştı 2 gün sonra 40tı
Merhaba benim geç döllenme oldu regl 12 gün geçtikten sonra çıktıMerhaba çok zaman geçmiş konu üzerinden umarım görürsünüz. Benimde 4.7 çıktı tekrar kan vermedim beklemek için. Sizin değerleriniz kaç günlük gecikmede ölçüldü
Teşekkür ederimm. Benimki kimyasal gebelikmisMerhaba benim geç döllenme oldu regl 12 gün geçtikten sonra çıktı