- 21 Mayıs 2019
- 37
- 2
- 29
- Konu Sahibi Masum bakisli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleymiş yanegatif malesef
Sağol cvp için evet öyleymişNormall diyo canımm hamle değilsin ama sakın umutsuzluğada kapılma
Bende senin gibi boyle oldum ama gecicekkSağol cvp için evet öyleymiş
Çok yoruldum vallahaBende senin gibi boyle oldum ama gecicekk
Çok yoruldum vallaha
Ben 5 yıldır adet düzensizliği ile uğraşıyorum ve hep sonuc sıfır hep 6aylık haplar flnBende cok yoruldum cookk sen ne gibi ugrasiyosun
Cok icme yaa hap fln yumurtalari zedeler resmennBen 5 yıldır adet düzensizliği ile uğraşıyorum ve hep sonuc sıfır hep 6aylık haplar fln
Insallahh canim yaaUmut hep var hiç üzülmeyin beklemediginiz bir anda mucizenize kavusun insAllah
Bilinen bir sorununuz varmıCok icme yaa hap fln yumurtalari zedeler resmenn
Bakk benimde cok geciktii hamileyim sandim kan aldirdim normal cikti baktimm youtube tesaduf
Ebru ceylan -adet sokturucu masaji yaptim ertesi gun sabah oldum yumurtlama icinde denicem masajii bakalim olcakmi sende dene istersen
Benim aciklanamayan infertilite canimBilinen bir sorununuz varmı
Ya bana burdan ankaraya yaya yürü deseler onuda yaparım yeterkı işe yarasın.sağol denıyecem bırazdanCok icme yaa hap fln yumurtalari zedeler resmenn
Bakk benimde cok geciktii hamileyim sandim kan aldirdim normal cikti baktimm youtube tesaduf
Ebru ceylan -adet sokturucu masaji yaptim ertesi gun sabah oldum yumurtlama icinde denicem masajii bakalim olcakmi sende dene istersen
Amaa hamile olmadigini emin olup yapman lazim tamamii yoksa cok tehlikeliymis videoyu izleyince diyo zatenYa bana burdan ankaraya yaya yürü deseler onuda yaparım yeterkı işe yarasın.sağol denıyecem bırazdan
Hamile kaldınız mı aceba23 gündür adetim gecikmiş hcg 0.200 çıkmış lütfen bilen baksın hamılemıyım