Şampuan ve Saç Kremleri hc complex ve şampuanını kullananlar var mı acaba

Şampuan dan fayda gordum uzatıyor ayrıca pratik.bakım yağınıda sipariş ettim yılbaşına ozel39 tlymş

Ben daha önce şampuanını saç kremini ve bakım yağını almıştım. çok düzensiz kuallandım falan bir sürdüm bir sürmedim sürdüğüm zaman evet bir parlaklık oluyordu. sonra aylar gectı banyoda şişeyi buldum dibinde az bir şey kalmıştı uyguladım baktım saçım cidden yumuşadı daha once duzensız ve bastan savma kullandıgım ıcın uzadı mı uzamadımı hıc hatırlamıyorum neyse geçen hafta sampuan, sac kremı, owex maske, sıvılastırılmıs keratın, bakım yagı sıparıs verdım cunku saclarımı boyata boyata mahvettım. sıparısım geldı bır tanede ıcıne sıvıslatrırılmıs keratın fazladan koymuslar. 2 dir uyguluyorum saclarım cidden cok yumusacık oldu gunduz de bı yere gıderken sıvılastırılmıs keratını suruyorum öyle tarıyorum. 2 ay once saclarımı cenemın hızasında kestırmıstım. dıblerım 2 cm cıktı tabı bu urunu kullanmadan once oldu bu yanı 2 ayda 2 cm uzadı buna daha yenı basladım ve ne kadar uzayacak bılmıyorum. urunu kullanmadan oncede aktardan ıcınde 10 tane falan yag karısımı olan bır karısım aldım onu suruodum arada sımdı onu bıraktım hc le devam etcem ve gelısme olursa yazcm.

Hangi siteden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…