Şampuan ve Saç Kremleri hc complex ve şampuanını kullananlar var mı acaba

yok cnm ya nette satılıyor sadece. saçı uzatıyormuş çok merak ediyorm. hc mi yoksa schwarzkopf un bc mi bilemedm ama loreal professional kullandım çok güzel.

Ben sac bakım yağını kullandım uzattı canım. Evde yapılanlar da belki uzatiyordur ama uğraşmak istemedim. Kırıklarım görünümünü de azalttı. Kullanım sırasında saclar eline geliyor ama sanırım ölü teller çünkü sacımı azaltmadi

arkadaşlar ben kullandım cidden inanılmaz saç uzatıyor ve bakım yapıyor. şiddetle tavsiye ederim.

Evet arkadaslar bende kullandım. gercekten çok iyi sacımın uzadığını fark ediyorum ve kırıklarıda azalttı saçımı gürlestirdi olmayan yerlerde saç falan çıkarttı seyrek saclar için çok iyi bişey tavsiye ederim

ben baktım o ürünün muadili yarı fiyatına dünya kadar ürün var. ha kullanmadan yorum yazmak doğru değil ama, bence çok pahalılar...

kızlar aldım kullandım cidden güzel ürün bakım yapıo uzatıyo. ama işe girdm yapamadm saçıma hiç bakamadm daha fazla uzadı bakımsz saç daha çok uzuo sadece saçımı kestirdiğim kuaföre bağlıymş cidden çok denemedm başka birine gittim uzamadı ama ona gittiğimde tekrar çabuk uzadığını gördm.

Ben öğrenciyken saçım çok dökülürdü kullanmıştım. İyi güzel yaptı ama ben şimdi bademyağı sürüyorum, bazen de forumda gördüğüm formülleri, onlarla da yumuşacık oluyor ve dökülme azalıyor. Şu anki aklım olsa o kadar para harcamak yerine direk kendim yaparım maskemi

şampuanını kullanmadım ama 5. defa oldu complex kullanıyorum yumuşacık yaptı saçımı ve sanki biraz daha hızlı uzuyor. memnunum ben

yorumları çok ii saçı uzatıyormuş ünlüler fln kullanıyormuş ama kullanan varmı acaba

fbmerve geçenlerde hc ile ilgili bi konu açtım pek yorum yapan yoktu..bende merak ya aldım eczaneden..:) ürün fiyatı çok değil bence sadece bitkisel içerikli diyor.. complex ve şampuan aldım...uygulanması ve beklenilmesi zor gerçekten..işdöünüşü yorgunluk üstüne bide onu sür bekle yıka falan gayet zor. ama şu varki daha iki kez oldu banyodan sonra yumuşak saçlarım kesinlikle.fakat burda diğer kullananlardan da fikir almak istiyorum şampuanı köpürmüyor ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ki temizlemiyor gibi hissettim bi an..

Benim bir ay önce kuaförün saçımın tümüne oryel sürmesi ve yaklaşık bir saat bekletmesi sonucunda yandı. Birçok ürün aldım. Eczaneden Phyto marka keratinli şampuan, maske ve serum kullandım. Geçen hafta da HC comlex ve Ovex maske aldım. Complex yağ için bir şey söylemem çok erken olur. Fakat maske gerçekten güzel. Saçımda gözle görülür iyileşme oldu diyebilirim. Sanki saçın yüzeyini bir madde ile kaplıyor ve bu saçın daha sağlıklı görünmesini sağlyor. Devam etmeyi düşünüyorum ben. Yağın içeriği de çok güzel, saçı besleyecek tüm yağlar mevcut. İleriki tarihlerde görüşlerimi yine belirtirim :)

cnm şampuanından bende memnun olmadım . organix biotinli mor kabı olan bir şampuan var eczanelerde ve internette de satılıyor. yumuşacık yapıyor ve biotin saçı uzatmaya yardımcı oluyor.

Sampuani bi ise yaramior ama complexten memnunum ben haftada 2 kere yapiorum uzatioda gercekten

kızlar bende kullanıyorum çok güzel

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yaklaşık 3 senedir hc hair care ürünlerini düzenli olarak kullanıyorum ve çok memnunum.saçlarımı hem uzatıyor hem bakım yapıyor.

hc hair complex bakım yağını bende kullandım, çok memnun kaldım, saça çok güzel bakım yapıyor ayrıca yeni saç çıkartıyor. kesinlikle denemelisiniz. sadece internette satılıyor, ürünlerin üretim yeri sinop diye biliyorum.bu yüzden heryerde bulabileceğiniz bir ürün değil. hc complex tek şişe 45tl iki şişesi 80tl.

HC complexi aldım, ama içeriğine bakınca piyasada aynı içerikli çok daha ucuz ürünler olduğunu da görüyorum. 2 şişesi 80 tl ve 110 ml. Önümüzdeki günlerde kullanmaya başlayacağım. Faydası olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…