• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hc bakım serisini uygulayan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ebru_g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
5
0
36
Bursa
kızlar uzun süredir nette görüp araştırıyorum ve siipariş verdim bugün elime geçti.bakım yağı ve şampuanı.sizlerden kullanıpta memnun kalan varmı.yardımcı olabilirmisiniz

Sadece Faso fuso diye düşünüyorum Reklam En iyi satışdır.

En iyi Jelatinle İnsanlara fare zehiri bile içirebilrisiniz öyle.

ben kullandım hc şampuanından memnun kalmadım ama bakım yağı işe yarıyor ondan memnunum ama bana pahalı geldi, şimdi aktard da aynı karışımlaerı yapıyorlar ondan alıcam

uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum bi kaç arkadaşımada zorla ısrar kıyamet aldırdım onlarda çok memnun kaldılar kesinlikle tavsiye ediyorum ama en az iki şişe kullanman gerekiyor kesin değişimi görmen için

kızlar cevaplar için teşekkürler.dün akşam ilk kullanıma başladım.bakım yağındanmıdır bilmiyorum ama saçlarım acayip yumuşadı.şampuandan sonra krem kullanmadım şampuanı köpürmüyo.ama tararken hiç dolaşma olmadı.çok rahat taradım.ben 1 ay önce proderm diye bir markanın bakım yağını aldım aktardan.içinde 12 çeşit yağ karışımı var.onuda uyguladım ama saçlarıma krem sürsem dahi açılmıyodu ve tararken çok saçım dökülüyodu bu yüzden.ayrıca zeytin yağı bakımınıda denedim.içine 1 baş sarımsak koyup 20 gün beklettim karanlık biyerde.onda dahi yıkarken saç kremi kullanıyodum ve dolaşıyodu.bu ürünün reklamını 2 sene öncede görmüştüm.memnun kalanda var kalmayanda.bu aralar saçlarıma sarmış durumdayım.böyle bakımlı gür olsun uzun olsun istiyorum:)) gerçi kim istemezki.forumu takim ederseniz bende buraya sonuçları yazmaya çalışıcam.herkese sevgilerrr:23:

kızlar cevaplar için teşekkürler.dün akşam ilk kullanıma başladım.bakım yağındanmıdır bilmiyorum ama saçlarım acayip yumuşadı.şampuandan sonra krem kullanmadım şampuanı köpürmüyo.ama tararken hiç dolaşma olmadı.çok rahat taradım.ben 1 ay önce proderm diye bir markanın bakım yağını aldım aktardan.içinde 12 çeşit yağ karışımı var.onuda uyguladım ama saçlarıma krem sürsem dahi açılmıyodu ve tararken çok saçım dökülüyodu bu yüzden.ayrıca zeytin yağı bakımınıda denedim.içine 1 baş sarımsak koyup 20 gün beklettim karanlık biyerde.onda dahi yıkarken saç kremi kullanıyodum ve dolaşıyodu.bu ürünün reklamını 2 sene öncede görmüştüm.memnun kalanda var kalmayanda.bu aralar saçlarıma sarmış durumdayım.böyle bakımlı gür olsun uzun olsun istiyorum:)) gerçi kim istemezki.forumu takim ederseniz bende buraya sonuçları yazmaya çalışıcam.herkese sevgilerrr:23:
selam ebruu
ben şampuanını kullandığımda kaşındırdı ve o yüzden bıraktım
ama hc nin saç bakım yağı süper bende çok memnunum ondan ama sürekli aynı ürünü kullanmayın dedikleri için şimdi 3 aylık başka bir şey kullanıp
sonra yine hc ye devam edicem
dediğin gibi yumuşacık yapıyor ve saç kremine gerek kalmıyor
ama şampuanından memnun kalamadım bir türlü o yüzden başka bitkisel şampuanlar tercih ediyorum
sonuçlarını bekliyoruz burda paylaşmanı
aynı zamanda benim onunla saçım çok çabuk uzadı bilgin olsun :34::34:

cevabın için teşekkürederim:)
3.haftaya giricem şampuan ve bakım yağı için.şampuan evet bende memnun kalamadım daha ilk şişem.kaşındırma değilde saçlarımı çok kuruttu ilk zamanlar.hangisinin etkisi bilmiyorum ama saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum doğal dalgası yerine geldi daha tok duruyor.tülerme yok.beğendiğim özellikleri bunlar.ama yorumlara baktığımda ve müşteri temsilcisiyle konuştuğumda etkisini düzenli kullanımda özellikle ikinci şişeye geçtiğimde vericeğini söyledi.bakalım görücez:) ama dökülmem durmadı malesef

bakım yağını 2 şişe bitirdim ben hiç bi değişiklik göremedim saçlarımda, tamamen aldatmaca.

KESİNLİKLE tavsiye ederim.süper 2 hafta oldu dökülen saçlarımın yerlerinden çıkmaya başladı :))) saçlarım aşırı dökülüyordu ama durdu ..yağını ve şampuanıı kullanıyorum:) kepek sorunum vartı ztion bile kullandım olmadı...ama şimdi bitti:))

Back