hbb aşısı

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
621
İzmir
arkadaşlar bugun doktora gittim kızımın kanını aldılar.sonuçlarda hbb aşısı negatif dedi yani tutmamışsenağlama.15 gün sonra bir daha gel birdaha başka metodla bakalım dedi.sizlerinde hbb aşısı tutmamış dedimi.doktor.bu aşı bir daha vurulurmu bi bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.a.s.

tutup tutmadığını öğrenmek için test mi yapıyorlarmış bizden kan falan almadılar hiç?

yok hayır .ben dr kan şekeri için gittim bi ölçtürelim yüksekmi değilmi dedim. doktorda tam kan yaptı.bakmışken bu değerlerede baktı kanda.sonuç hbbsi negatif dedi .bakalım bir daha testinde ne çıkacak

Bunu sorduğun çok iyi oldu. Ben de evhamlandım bu ayın sonunda tiroid fonksiyonlarına bakılacaktı bari kan alınmışken hepatit markerlarına da baktırayıp. Bildiğim kadarıyla 6 ay sonra tutmazsa aşı yenileniyor. Perşembe günü doktoruma sorar bilgi veririm. Sevgiler..

bizim doktor mu bi alem biz her ay gideriz boy kilo başçevresi aşıları birde kalbini dinleyip gönderiyor. bezini bile açmıyor. 8 aylık oldu hiçbişey için tahlil yaptırmadı. sizin doktorlar yada sizler bişeyden şüphelenip mi yaptrıyorsunuz yoksa rutin yapılması gereken testler mi bunlar bu zamana kadar hangi testleri yaptırdınız

arkadaşım bende sen gibi kızıma hiçbir test yaptırmamıştım yani dr dememişti.bende dr sordum.drda ben canı acır diye kan tahlili istemedim ama ilk defamı bakılacak değince evet dedim ve bi bakalım ozaman dedi.komşudan duydum 6 ayından itibaren kan,idrar kültürü ,kaka tahlili yapılması gerektiğini aslında kan şekerini merak ettiğim içim çıkmıştım dr bu tahlilleride yazdı kağıda.sonuçtada hbb negatif..tai sen dr söyle.ben söyledim yoksa yapılmayacaktı

valla hepatit aşısının tutup tutmadığına bakıldığını duymadım ama zaten bu aşı 1 seferlik değil tekrarlayan aşı olduğu için belkide tutmama ihtimaline karşı diğer aylarda tekrar dozu yapılıyor olabilir. bu haftasonu rota ve pnömokok aşısı var bebeğimin gidince bir sorayım bakalım dr a. ne diyecek. sizlerlede paylaşırım o zaman.

merhabalar kızlar.... ben hepatit b taşıyıcısıyım... doğum yaptığımda doktorumuz bana; " bebeğin 3 doz hbb aşısı bittikten sonra, 9. ayında tutup tutmadığına bakmak için test yaptırın " demişti... bizde 25kasımda 9. ayı dolduruyoruz... test yaptıracağım... inşallah tutmuştur... tutmadıysa tekrar aşılanması gerekiyormuş.... allah bebeciklerimizi korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…