• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZIRLIKLARA NE ZAMAN BAŞLAMALIYIM ?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba canlar,
nisanda istemem temmuz-ağustos gibi düğünüm olacak allah kısmet ederse. mobilyaları beyaz eşyaları mayıs gibi almayı düşünüyoruz. fakat mutfak ev tekstili vs. bunları şimdiden almalı mıyım ? erkek arkadaşım para biriktirelim toplu alırız, şimdiden almayalım diyor. yetişemezsek 2 3 ayda diye endişe ediyorum.. bana bir akıl verin

para biriktirmek, toplu almak mantıklı olabilir, tabi ki alacağınız yere göre :) eğer yaşayacağınız yer belliyse, yani eşyalar taşınma falan gibi bi durum yoksa, yetişir merak etmeyin. Ama şunu da söyleyim, mağazalar bazen daha pahalı fiyata satıyor. Mutfak eşyası, pike, nevresim vs. 1 senede modası geçmez, temel şeyler de var alınacak, Benim tavsiyem, internetten , avm lerden indirimleri takip edin, uygun buldukça alın. böylesi daha hesaplı olur. englishhome, madamacoco, taç, linens, pierrecardin, karaca, korkmaz vs. şimdiden bi göz atın. ürünleri bbelirleyin, aklınıza yatan, indirimde olan ürünleri kaçırmayın. Ayrıca kışın indirim daha çok oluyo, yaza girerken düğün sezonu die yeni seriler çıkıyo, fiyatlar artıyo.

2 ay da aldim.liste yapacaksin bolum bolum... Mutfak banyo salon vs aldikca ciz. Her turlu yetisir.. Erken alma bence.

Ne kadar masraf yaptınız peki?

Beyaz esya (samsung)5750 yemek.masasi koltuk takimi L koltuk Yatak odasi mutfak masasi tv sehpasi normal sehpa 11.000 ( bellona) mutfak yemek takimi robotlar a dan zye pasta takimina kadar vs vs 8.000 halilar 1.600dü galiba hatirladiklarim bunlar cnm ...

Back