ay bende bu kuvet setınden alacagım kıraz bebeden aldın demı
sebamedın urunlerı nasıl begendın mı
adasu güle güle kullan canım. ben daha karar vermedim acaba alsammı almasammı küvet seti. küçük geldi bana her yer ıslanır banyo yaptırırken. ne bilim yaa napsamm acaba..
sagolun kızlar hepinizzz Şeniz
daha kargodan beklediklerim var onlar daha gelmedi kızımın cicileri :dance: hidesinko canım bende en uygun kiraz bebede buldum kozmetik markette benim alıcaklarımdan yoktu olanların boyutlarıda kücüktü ve sebamedin fazla ürününü göremedim ben neyse artık benim kargomda bedavaya geldi tavisye ederim kızlar
cnm şu sitelerin senin gibi sağlam 50 müşterisi olsa daha ne isterler ki rahat geliyo dimi oturduğun yerden sipariş vermek seni haylaz seni
maşallah kızına pek şanslı ama şimdiden bu kadar şımartma annesi...
kızlar yaa istediklerinizi istanbulda en uygun bulacağınız yerler yokmu.internetten sipariş veriyosunuz.hem görüp almak daha iyi değilmi.benim pek içime sinmiyor ellemeden dokunmadan almak.
sagolun kızlar hepinizzz Şeniz
daha kargodan beklediklerim var onlar daha gelmedi kızımın cicileri :dance: hidesinko canım bende en uygun kiraz bebede buldum kozmetik markette benim alıcaklarımdan yoktu olanların boyutlarıda kücüktü ve sebamedin fazla ürününü göremedim ben neyse artık benim kargomda bedavaya geldi :dance: tavisye ederim kızlar mucks
adasu aldıkların çok şeker küvetinin içi kahkahalarla şenlensin inşallah.
bende kiraz bebeden alıcamm fiyatları e-bebekle karşılaşırdım çok fark var birde havaleyle ödersen indirim var bende küvet seti filesi,tarak seti, tırnak makasları.termometre,çamaşır yıkama filesi, daha bir sürü şey spariş verdim. çarşambaya kadar gelecek inşallah.
birde geçen gün hastane çıkışları,yastıklar,patikler filan aldım onlar da pazartesi gelecekmiş sabırsızlanıyorum.
arkadaşların dediği gibi kiraz bebe köşe oldu vallahi...
sagolun kızlar hepinizzz /B]
daha kargodan beklediklerim var onlar daha gelmedi kızımın cicileri :dance: hidesinko canım bende en uygun kiraz bebede buldum kozmetik markette benim alıcaklarımdan yoktu olanların boyutlarıda kücüktü ve sebamedin fazla ürününü göremedim ben neyse artık benim kargomda bedavaya geldi :dance: tavisye ederim kızlar mucks
adasu aldıkların çok şeker küvetinin içi kahkahalarla şenlensin inşallah.
bende kiraz bebeden alıcamm fiyatları e-bebekle karşılaşırdım çok fark var birde havaleyle ödersen indirim var bende küvet seti filesi,tarak seti, tırnak makasları.termometre,çamaşır yıkama filesi, daha bir sürü şey spariş verdim. çarşambaya kadar gelecek inşallah.
birde geçen gün hastane çıkışları,yastıklar,patikler filan aldım onlar da pazartesi gelecekmiş sabırsızlanıyorum.
arkadaşların dediği gibi kiraz bebe köşe oldu vallahi...
evet canım kiraz bebenin yerinide biliyorum anneme gittigimde ugruycam bir teşekkür hakkediyoruz temmuz agustos annişleri olaraknaniknanik
adasu aldıkların çok şeker küvetinin içi kahkahalarla şenlensin inşallah. yazmışsın cok hoşuma gitti canım cok teşekkür ederim inş. allah sanada nasip eder bebişinle inş. Şeniz