HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar kızıma aldıklarım geldi sizede resmini cekip gösteriyim dedim :dance:

Bunlar sebamed ürünlerimiz

Bu emzigimiz ve emzik kutumuz alıştırmamak lazım ama gene bulunsun diye ben aldım

kızlar buda filemiz ama gercekten cok güzel bir fileymiş ben başka bir arkadaşta görmüştüm cok ince sade bir fileydi bu havlulu saglam bir file file alıcakları kesinlikle bunu tavsiye ederim sevi bebenin filesi

Son düzenleme:
bunlarda küvetimiz kovamız ve maşrafamız sedefli pembe cok güzel yaa küvetimizde büyükmüş bu kadar büyük beklemiyordum

Son düzenleme:
ay bende bu kuvet setınden alacagım kıraz bebeden aldın demı
sebamedın urunlerı nasıl begendın mı

ay bende bu kuvet setınden alacagım kıraz bebeden aldın demı
sebamedın urunlerı nasıl begendın mı

sebamed güzel bir ürün ama denemeden de bişi diyemiycim kızım gelene kadar sırnaşık şey

şampuanını 500ml aldım bayagı büyükmüş küvet setini evet kiraz bebeden aldımyerimseniben

hepsi çok güzel canım güle güle kullansın minik prensesin.bıcı bıcı yaptırır losyonunu sürersin artıkın mis gibi olur. ayy çok heveslendim yaa bugün bi arkadaşın daha doğum haberini aldım.hayırlısıyla sıra bizede gelsin allahım.

hepsi çok güzelmiş adasucum.sebamedin ürünlerini kullanmıştım.hem çok kaliteli hemde hepsi doğal.benim aklıma gelmedi onlardan almak.güle güle kullansın bebişinn.bu küvetten bende almayı düşünüyorum ama aykları yokmu ben eğilerek yıkayamam.boyumdan dolayı zor geliyor bana.ay inşallah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahımm..

adasu güle güle kullan canım. ben daha karar vermedim acaba alsammı almasammı küvet seti. küçük geldi bana her yer ıslanır banyo yaptırırken. ne bilim yaa napsamm acaba..

adasucugum begenmene sevindim aynı seyleri almısız cunku :)
sebamedin urunlerini ben www.kozmetikmarket.com dan almıstım baya uyguna geldi hemde kargom bedavaya gelmisti bi kac urun daha alınca
bi bakın tavsiye ederim

adasu güle güle kullan canım. ben daha karar vermedim acaba alsammı almasammı küvet seti. küçük geldi bana her yer ıslanır banyo yaptırırken. ne bilim yaa napsamm acaba..

küvetler kücük degilmis arkadasim
ve istersen ayaklarida var, ben almadim ayaklari cok az kullanıyormussun ama daha rahatmıs
bakıcam yıkayamazsam alıveririm hemenciciksırnaşık şey

kızlar aldıklarınız çok güzel .. güzel günlerde kullanın inş.. adasu küvetin filen aynı benimkinden yanlız benimki fıstık yeşili .. ben emziğini wee markasını alıcam kullananlar onu tavsiye etti .. bebişin emzik tutması çok hoşuma gidiyor çok sevimli oluyolar , zaten başka türlü de susturamıyosun .. yani ben kullanmayı düşünüyorum .. sebamed ürünlerini alıcam ama nerden alsam , nerede uygundur henüz bilemiyorum..

sagolun kızlar hepinizzz Şeniz

daha kargodan beklediklerim var onlar daha gelmedi kızımın cicileri :dance: hidesinko canım bende en uygun kiraz bebede buldum kozmetik markette benim alıcaklarımdan yoktu olanların boyutlarıda kücüktü ve sebamedin fazla ürününü göremedim ben neyse artık benim kargomda bedavaya geldi :dance: tavisye ederim kızlar mucks

cnm şu sitelerin senin gibi sağlam 50 müşterisi olsa daha ne isterler ki rahat geliyo dimi oturduğun yerden sipariş vermek seni haylaz seni lülülülülülü
maşallah kızına pek şanslı ama şimdiden bu kadar şımartma annesi şaka be şımart gitsin...

Son düzenleme:
kızlar yaa istediklerinizi istanbulda en uygun bulacağınız yerler yokmu.internetten sipariş veriyosunuz.hem görüp almak daha iyi değilmi.benim pek içime sinmiyor ellemeden dokunmadan almak.

canım napıyım dışarı alışverişe cıktıgımda magzalardaki kızlar peşimden kuyruk gibi gezince sinir oluyroum sinir oldugumdan hemen ordan cıkıyorum begendigim bişi varsada almıyorum bide yoruluyorum rahat gezip alamıyorum sonucta nette cok secenek oluyor görüp begeniyorsun :asigim: vede bazıları dışardan alıcagına oranla nette daha indirimli ve uyguna geliyor hemde ayagıma kadar gelmiş oluyor daha ne istiyim ki :dance: artık kızım doguduktan sonra geze geze alırız cicilerini şimdlik böylee eee vucut taşımıyor artık bende cok rahat begenen biri degilim sabahtan akşama kadar geziyim :1closedeyes:

kızlar yaa istediklerinizi istanbulda en uygun bulacağınız yerler yokmu.internetten sipariş veriyosunuz.hem görüp almak daha iyi değilmi.benim pek içime sinmiyor ellemeden dokunmadan almak.

canım bazı alıcaklarım icin bende öyle düşünüyorum önceden görüyorum dışarda ama netten alıyorum sonra daha uyguna geliyor icime sinmeyenler icin önceden dışardan araştırmasını yapıyorum tabi ki şutarafagitti

kısllarr ben hiç netten almadım her şeyi dışarıdan kendim alıyorum..
hem daha zevkli oluyoo..
hoşuma gidiyo geze geze alışveriş yapmak.. naniknanik

Kızlar hepinizin cicileri çok güzel Allah hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Adasu seninkileride çok beyendiğim küvet takımı oğluşumunkinden bizimki mavi bende çok beyenerek aldım.onları bıcır bıcır yıkayacağımız günler hayırlısıyla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…