HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

edamecrin simdi benim doktoruma gidiyor
onunda hersey iyi gorunuyor
yapacaklar galiba bebis onlarda
sende rahat ol
ben artık bebisimin erken gelecegini hiiiic dusunmuyorum
sende ikizlerini alırsın saglıkla kucagına insallah
ikiside erkek miydi senin

sevindim edamecrin e.inşallah bu kez olur, benimkiler bir kız bir erkek.:nazar::nazar:

kıslar az önce internetten bunları aldım
:)))

457425file.JPG
oğluşumun filesi

743356kuvet.JPG
bu küvet seti

50856tarak.JPG
tarağımız tabi tarayacak saçımız olursa :))

kezbancay,srose,hidenisko,adasu ve senace bebişlerinize aldığınız şeylere ve özellikle de kendinize aldığınız çantalara bayıldım.güle güle güzel günlerde kullanın...bakım çantası yerine spor çanta almak fikri de hiç fena değilmiş ama bakım çantalarında bazı bölmeler ısı yalıtımlı falan oluyor ya sanki daha kullanışlı gibi ama bende sanırım spor bir çanta alırım...şutarafagittiCADIARZU

Son düzenleme:
walla bence de temmuz annelrinin hepsi sanki can ciger arkadasim
walla ozluyorum kız 2 3 saat girmesem :)))
hamile hamile bilgisayar basında sakatlanacagim
laf aramızda herkes de bisi konusuyooooo :)))

ay valla öle ya acaba ne yasdılar..ne var ne yok dıe hep bakmak ıstıyorummm..canlarım benım hepınızı çok sevıyorumm ....
fly206pb___.png
[/url][/IMG]

hidenısko aynen bende oleyım ole uzun sure oturamıyorum bılgısayarın basında ama gırıp gırıp çıkıyorum aynene bende okumadan gecmıyom yanı

kızlar hepinizin ekledigikleri cok güzel maşşalah güle güle günlerde giydirmeyi nasip eder allahım inşş. Şeniz

askıları sevdiginize sevindim kızlar bende onlardan alıcam :dance:

yaa bir 12 saat girmedim kac sayfa yazmışsınızz yazık anacım bana yavaş yavaş :KK70: :dance:

kıss sen izmirli misin
hemşo cıktık birdeee
burnumda tutuyor izmir im:sm_cool:

evet hidennisko ama izmirden sizde sadece rengin var bizde de çiçek35 var o kadar. neyse bir hemşehri daha bulduğuma sevindim. :içelim:

aldıkların e-bebekten mi kirazbebe nin mi.bende bakıyorum ne kadar site varsa geziyorum.güzel şeyler almışsın ve hepsi mutlak ihtiyaç.a.s iyi günlerde kullanın bebişinle

bende kiraz bebeden aldım ve kargomu bekliyorum bugün teslimat yapılıcak ay cok heycanlandım :dance:

evet hidennisko ama izmirden sizde sadece rengin var bizde de çiçek35 var o kadar. neyse bir hemşehri daha bulduğuma sevindim. :içelim:

aldıkların e-bebekten mi kirazbebe nin mi.bende bakıyorum ne kadar site varsa geziyorum.güzel şeyler almışsın ve hepsi mutlak ihtiyaç.a.s iyi günlerde kullanın bebişinle

kiraz bebeden aldım cnm
en uygun orası arastırdım bayasırnaşık şey
aldıkca alasım geldi
e-bebektende bi kac sey begendim hepsi zaruri ihtiyac
kıyafete dur dedim artıkyasakkelime

benimde kiraz bebeden aldıklarım geldi resimlerini cekiyorum kızlar ekliycem şimdi en uygun gercektende orasıydı

evvvveeett hazırmıyızzz ayy kızlar bebişimi hıckırık tutu yaa ne güzelde pıt pıt atıyor anlatamam size :asigim:

X