HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

srose 1985 hepsi birbirinden guzel...gule gule kullanın....
hidennisko çantan bir harika hayatım...çok sportif ve şık duruyor...gule gule kullan...
adasucum hemen uçtum askı satan siteye 4 takım alayım diyorum...anca yeter...sende askılarını gule gule kullan...

hidennisko çantan çok güsel ...bende spor bi çanta alıcam inş. ...güle güle kullan bebişinle....

hidennisko mavi renge bayiliyorum ben annem de cok severiz maviyi
cantan super gule gule kullanirsin insallah
rose senin oglanin kiyafeleri cok seker yerim ben onlari ya hepsi ne guzel yakisacak masallah

Aldıklarınızın çirkin olma ihtimali zaten yok.. Bebek eşyaları güzeldir zaten.. Hepimiz iyi günlerde kullanlım..

863959Fotograf0148.jpg

BU BADİNİN PENYESİ ÇOK GÜZEL ve BENCE FİYATI ÇOOOK EKONOMİK.
SADECE 3 YTL.
BAŞKA RENKLERİDE GELECEKMİŞ.
9-12 FALANDA ALACAĞIM GELDİĞİNDE.

evet yaa gerçekten çok ucuzmuş. bende hep bu fiyatlara aldım indirim zamanında..

İNDİRİMLERİ TAKİP ETMEK ÇOK AVANTAJLI OLUYOR :))
BURASI TOPTANCISI, BiR TANIDIĞIMIZINDA ARKADAŞI.
KELEBEKTEKİ EKOSELİ YERLER ve KOLLAR YUMUŞACIK KUMAŞ.
PENYESİ DE GERÇEKTEN YUMUŞAK.
BEN KUMAŞ KALİTESİNİ BEĞENMESEN, SIRF EKONOMİK DİYE ZATEN ALMAZDIM.
AMA ÇOK TATLI DEĞİL Mİ TEYZESİ... :))

180234PIC_0225.JPG
oğlumun donuşları ve papaları kızlarr minnacıklar yaa

ayy yerim ben onlarii .. yerimseniben
bende dün carsiya ciktim bi kac citcitli badi aliodum annem engelledi Kötü Kazen
yeterli var dio halbuki baktim 5 tane felan var .. hediye gelir alma dio ama onsuz cikinca alirim benn sırnaşık şey

herkese günaydııınnn nasılsınız kızlar bu sabah. ben daha yeni kalktım siz erkencisiniz. bu hamilelik amma uykucu yaptı beni yaa öğleye kadar uyuyorum. ama napalım oğlumunda benimde dinlenmeye ihtiyacımız var :dance:KK43:eşimede böyle diyorum senin işine öyle geliyo dimi diyo uyu bakalım ben seni doğunca görürüm diyo.benneyaptımki) bu arada kıyafetlerimi beğenmenize sevindim.yerimseniben senace canım çıtçıtlı badi çok güzelmiş yaa çok beğendim vede fiyatıda çok uygun. ama istanbul bana çooook uzak.güle güle giysin bebişin.a.s.

İNDİRİMLERİ TAKİP ETMEK ÇOK AVANTAJLI OLUYOR :))
BURASI TOPTANCISI, BiR TANIDIĞIMIZINDA ARKADAŞI.
KELEBEKTEKİ EKOSELİ YERLER ve KOLLAR YUMUŞACIK KUMAŞ.
PENYESİ DE GERÇEKTEN YUMUŞAK.
BEN KUMAŞ KALİTESİNİ BEĞENMESEN, SIRF EKONOMİK DİYE ZATEN ALMAZDIM.
AMA ÇOK TATLI DEĞİL Mİ TEYZESİ... :))

aynen canım zaten önemli olan kaliteli olması.. çok güzell senacecimm. kimbilir ne güzel yakışıcak bebişine Şeniz

hidennisko sanki ben seni başka forumdan hatırladım arkadasım serklaj yapılmıştı dimi sana bana yapılacaktı yapılmadı ilaç kullanıyorum ben sen nasılsın problem yok diimi

baska forum dedigin edamecrin diye bir arkadas var, bebegini kaybetmisti
premeture bebekler bolumunde onunla konusmustuk
bende seni simdi hatırladım
yok cnm allaha sukur iyiyim ben bebişim 28 haftasını bitirdi
doktorum sezeryan icin gun verdi 5-7 temmuz arası olacak insallah oğluşşş
sen hangi ilacı kullanıyosun prepar mı

herkese günaydıııın

srose oğluşunun cicilerine bayıldım.hele kücücük donlarına...
güle güle güysin bebişin

adasu askılar güzelmiş cidden dün o sitayi açamamıştım şimdi tekrar deniyceem paylaşımın için teşekkürler

adasu aslında en kullanışlısı bu askılar hem fazlada yer kaplamıyo büyüdüğü zamanda kullanabilirsin.

X