HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

askito set cok güzelmiş valla uygunda fiyata burda almaya kalksan 150 yakın eder bunlar bende küveti filesi maşrafası kovası 25ytl. alıcam

benim dedigimin icinde pompasi biberonu gogus pedi bi daha bi sey vardi ama neydi unutum
sanirim alcam ama bi iyce dusuneyim :sm_confused:

askito set çok güzelmiş. ben sadece küvetini ve filesini aldım. bu arada çorumlu ve askito sizler çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla.. göğüs pompasına ihtiyacınız var mı gerçekten? bence onun yerine bebişin işine yarayacak başka bişey alsanız daha iyi... göğüs pompası çalışan anneler için ideal sanırım...

KIZLAR MERHABA.
BİZ DÜN ODA TAKIMINI SEÇTİK, 10 GÜN SONRA GELECEK.
BAMBU BEŞİĞİDE VAR AYRICA...
TAVAN LAMBASI, UYKU SETi, CİBİNLİK vs. HEPSİ DÜN HALLOLDU :))
ODASINA MOBİLYALAR GELDİKTEN SONRA BİR HALI ALACAĞIM, TÜLÜNÜ DEĞİŞTİRİRMİYİM BİLMİYORUM...

off yaa bende bambu beşik alıcam sanırım benim yatak odam kücük yatagım vs. kocaman başlıkları ve park yatagı sokamıyoruz onun yerine sanırım bambu beşik alıcam kızlar sitelerde bakıyosunuz uygun fiyata varmı gördügünüz o kadar caf caflı olmasına gerek yok en fazla 3 ay yada 6 ay yatar yanımda sonra park yatagına geciririm

berbi001fn2.th.jpg

kızlar bunu dün aldım oğluma nasılll ben çok beğendimm ay o kadar güzel şeyler warki kendimi zor tutuyorum wallahiiii

ya ben hep 0-3 ay arası aldım 1-2 tane 6 9 aylık var
aldırmıyorlar bana artık
bir valiz badi ve patikli pantolonu oldu 0-3 ay diye
ama ben hala almak istiyoruuuum

zinedilla seninkiler de cok guselmiss

berbi001fn2.th.jpg

kızlar bunu dün aldım oğluma nasılll ben çok beğendimm ay o kadar güzel şeyler warki kendimi zor tutuyorum wallahiiii

ya ben hep 0-3 ay arası aldım 1-2 tane 6 9 aylık var
aldırmıyorlar bana artık
bir valiz badi ve patikli pantolonu oldu 0-3 ay diye
ama ben hala almak istiyoruuuum

zinedilla seninkiler de cok guselmiss

saol canımm bende hep küçük almıştım bunu gördüm bayıldımm bunu ne zaman giyer bilmiyorum ama herhalde bu yazdan sonra giyemez gibime gelio 3 aylıkken gelirse o zaman giyer artıkk seneye yaza küçük gelirr çabucak büyüyolar zaten...insan walla gördükçe alası geliooo artık kendime bişi bakmıyorum sadece ona bakıyorumm :))

canım gercekten cok güzelmiş ogluşun güle güle giysin inş. 0 3 aylık degil sanırım dimi ?

askito set çok güzelmiş. ben sadece küvetini ve filesini aldım. bu arada çorumlu ve askito sizler çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla.. göğüs pompasına ihtiyacınız var mı gerçekten? bence onun yerine bebişin işine yarayacak başka bişey alsanız daha iyi... göğüs pompası çalışan anneler için ideal sanırım...

evet canim evdeyimde ..diyorumki hani haftasonu bi yere gidersek .. emzirme imkani bulamadigim yerler olursa sütümü sagip sisede yanimda götürsem .. :S daha olmadi bastan almam ihtiyac olursa alirim . :uhm:.

evet canim evdeyimde ..diyorumki hani haftasonu bi yere gidersek .. emzirme imkani bulamadigim yerler olursa sütümü sagip sisede yanimda götürsem .. :S daha olmadi bastan almam ihtiyac olursa alirim . :uhm:.

ben almak istediğimi söylediğimde annem bana biberona alışırsa bi daha memeyi almaz demişti. ki araştırdığım kadarıyla gerçekten de öyle... o yüzden emzirdiğimiz süre içinde biberona alıştırmamak en iyisi. ben çalışıyorum ama 6. ayını doldurana kadar izin alabilirsem yeter diye düşünüyorum. zaten ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar. ondan sonra da gece emziririm artık..

248657ODA1.jpg

321672ODA2.jpg

481440ODA3.jpg

250894ODA4.jpg

383279ODA5.jpg

333764ODA6.jpg

10578ODA7.jpg

765311ODA8.jpg

BU TAKIMI ALDIK KIZIMA BİRDE BAMBU SEPET ALDIK.
UYKU SETİMİZ TAKIMIN İÇİNDEKİ DEĞİL, RENKLİ KUZULU BiR MODEL.

güzelmiş canım takımınız bebişin mışıl mışıl saglıkla büyür icinde inş. ben cekmecelerdeki renk uyumlarına bayıldım tonları cok güzel yapmışlar

ay cok gusel pembiş pembiş
bende internetten begendim
oda dusunmuyorum henuz ama almaya niyetlenirsem tercihim bu olacak
885617bebisoda.JPG

ben krem ve soft renkleri seviyorum cok

canım bambu beşigi kaca aldın bende düşünüyorum park yatagı bizim odaya koyamıyorum cünkü kücük bişi almam lazım aynen böyle

canım bambu beşigi kaca aldın bende düşünüyorum park yatagı bizim odaya koyamıyorum cünkü kücük bişi almam lazım aynen böyle

CANIM ODA TAKIMINI ve BEŞİĞİNİ TAVAN LAMBASI, CİBİNLİK ve TEKSTİL ÜRÜNLERİNİ ANNEM ALDI.
BUNLARIN HEPSİNE YUVARLAK FİYAT ÇIKARDI.

SEPETE ÖNCE 280 YTL DEMİŞTİ.
TEKSTİLİ İSTEDİĞİN DESENDE SEÇ, ALTERNATİF ÇOK. :))
HERHALDE 250 YTL YE BIRAKIR.
ALDIĞIM YERİN ADRESİNİ VEREBİLİRİM. VAKTİNİZ OLURSA BAKARSINIZ ÇOK HOŞ AKSESUARLAR VAR.

X