ucunu de aldim kiz hepsi degisik canta :)
biri bana ikisi dee yavrularimin esyalari icin :)
Çorumlu 3ünüde mi aldın sen bizden de hızlısın canım :).walla ben bittim hepsi de birbirinden güzel.İyi günlerde kullanın inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucunu de aldim kiz hepsi degisik canta :)
biri bana ikisi dee yavrularimin esyalari icin :)
ohh corumlu valla biz birtane alırkene sen 3 tane aldım valla helal olsun anacım öyle indirimli siteleri türkiyede bulmak cok zor olsa belki bende alırdım iyi yapmışsın canım boşver güle güle kulanırsın inş.:teytey:
kızzz sema ne ettin kaynanalar geldimi veridigim tarifi yapabildinmi :dance:
ay kizlar nedim ya indirimde buldum hepsini vallaha dayanamadim degisik degisik kullancam insallah
biri 30 euro dan 5 euro ya inmis hemen alim dedim :asigim:
biri 40 dan 13 sırnaşık şey
biri de kacti yaws aman aldim iste :dance: daha guzelleri sizin olsun insallah :sm_cool:
geldiler şekerim maç izledik beraber. valla hiç yemedi bi taraflarım kek yapmayı. ama aklımda bigün yapcam. bende sakızlı muhallebi yaptım yemedilerrrrrr.....:mymeka::mymeka::mymeka: bende dondurma meyve çay ikram ettim napayım. tatlılar bana kaldı ayooolllll gel yiyelimmm:icecream::icecream::icecream::icecream:
bıdışım senle aramızda bir hafta var ya nasıl gidiyor 2 ay önceden izin aldın sen ben 3 hafta nasıl evde duracam 2 ay kafayı yerdim dogumdan sonra bebeğimle daha fazla kalmak istiyorum sen dogumdan sonra 2 aymı kalacan bebekle risklimiydi izne bu kadar erken çıktın