- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
1 ve 2 ye ben de bitmiştim... kayınvalidime daha benim pançom ve bolerom yok böyle ben de istiyorum bunlardan diye tutturdum :))) ki kadını görseniz elleri titrer sürekli. nasıl yaptı bunları hayret ediyorum valla... ikinci bi de tek tek boncuklarla işlenmiş. onlar pek belli olmuyor. boncuklarını da görümcem işlemiş.
Canım ya ne güzel uğraşmış.Kızın iyi günlerde giyer inşallah.
Aşkitocuğum kolye çok değişik geldi bana da ama benim tarzım değil pek.kizlar daha öncede demistim ya kolay kolay bise begenmem die.. o yüzden esime dogum hediyesi icin bir kac secenek verdim
digerlerinin pek bir özelligi yoktu ..insallah favorim olan bu güzel kolyeyi alir..
gerci az cok tiyo verdim .. bak bu 3 cicek sen ben ve oglumuzu simgelio felan die
ay bittim bu kolye ye.. icindeki cicekler canli .. yani minyatür olarak yetistirilmis ve cam 'in icine kaplanmis .. ömür boyu solmuyoo ay cook begendim yha ins bunu secmistir :asigim:
Bende üzerinde kelebek değilde onun benzeri bi böcek olan bi kolye istiyorum.Bulursam resmini koyarım.
Ama hiç sanmıyorum birinin bana hediye alacağını.benim kocam yalnız kredi kartıyla hediye almayı bilir.Demezki biraz kenara koyupta alayım.Kartla da almasını ben istemiyorum.Benim hediye işi yattı sankimmm
En iyisi ben kendim alayım :)))
Buldum dediğime benzer şeyler.Yusufcuk kolye;
Beğendiğim daha taşlı bi kolyeysi.tam benzerini bulamadım.
Son düzenleme: