- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Bende Dönemiyorum Rahat Rahat
Vucüt Ağirlaşti Kolay Değill
Yaniyorum Bide Sicaklardaa
kızlar bende mi anormallik var uyurken zorlanıyorum ama bi uyudummu tamam 1 de yatıp 11 de falan kalkıyorum :))
oh adasu dokturmusun gene canim ya gule gule kullansin cadi kizinnaniknanik
disleri cok kotu kizlar ondan yenileri cikmasi icin mecburen alacaklar ameliyatla bende korkuyorum iste gun yaklastikca
aslinda agustos yada bi sonraki ay olacakti ama dedilerdi biri bosaltirsa yerini sizi aliriz bende dua ettim ki dogumdan once olsun bitsin de kurtulalim allahin izniyle
almazlarsa bunlar dusune kadar yeni gelenler de kotu cikar dedi doktorlar en iyisi almak
allahim saglikla bitirsin bu isi vallaha kurban kesecem hersey hayirlisi ile bitsin de cok korkuyorum nolur duanizi eksik etmeyin kizlar :çok üzgünüm:
--------------------------------------------------------------------------------
Haftasonu kızıma bunları aldım.
bunları dekorasyonda kullancam minik balıklar :)
Bu da gelecek yaza taytımız:)
Adasu sulu dişliğiniz ve sandaletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çorumlu geçmiş olsun canım oğluna.
Ay canim seninle aramizdada fazla yok kiz daha bir ay cekecegiz bu cok uykulu agrili geceleri neyse yolun sonunda alacagimiz hediye hersikintiya degiyor Allah yardimcimiz olsun.Bu arada benim tansiyon sinirdaymis birazcik daha yükselirse erkenden alma ihtimali var bakalim kismet ne zaman? Hayirlisi......a.s.Allah tan sicaklar beni pek etkilemiyor ama sisiriyor:bbo:
oh adasu dokturmusun gene canim ya gule gule kullansin cadi kizinnaniknanik
disleri cok kotu kizlar ondan yenileri cikmasi icin mecburen alacaklar ameliyatla bende korkuyorum iste gun yaklastikca
aslinda agustos yada bi sonraki ay olacakti ama dedilerdi biri bosaltirsa yerini sizi aliriz bende dua ettim ki dogumdan once olsun bitsin de kurtulalim allahin izniyle
almazlarsa bunlar dusune kadar yeni gelenler de kotu cikar dedi doktorlar en iyisi almak
allahim saglikla bitirsin bu isi vallaha kurban kesecem hersey hayirlisi ile bitsin de cok korkuyorum nolur duanizi eksik etmeyin kizlar :çok üzgünüm:
Ay evet canim ya benimde cok uykum geliyor bazen bir bastiriyor inan basimi koyunca uyuyorum cok uzun süre uyuyamiyorum ama cabuk uyuyorum ben hic böyle olmazdim.Gecede zor yatiyorum ikiser saat uyuyorum uyaniyorum seklimi degistirip devam ediyorum uyumaya cünkü artik uyurken dönemiyorum hic.Kizlar sizdede dönemeyen varmi?Ben cok sasiriyorum bu halime okadar agirlasmisimki düsünün yani uyandigimda heryerim agriyor valla neyse az kaldi hepimiz saglikla insallah bebislerimizi alacagiz kucagimiza(insallah)a.s.:dance:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?