-------------------------------------------selam kızlar nasılsınız oğlumun kıyafetlerini göstereyim dedim teyzelerine. çok uğraştım valla gecenin bu saatinde ama olsun paylaşmak istedim sizlerledea.s.
oğlumun donuşları ve papaları kızlarr minnacıklar yaa
kızlar bu avizemiz geçen gün aldık size göstermemiştim
bunlarda bugün gelenlerden iki tanesi büyük paketi açamıyom kocam küser diye yaaa
...............................................kızlar yatağımızı kurduk ben yeni aldığımız cicilerin hepsini gösterem size tek tek bu arada kızlar sepetler yıkılıyooo banada alın yollayın kızzzzz burda koçtaş felan yooook:roflol::roflol:
canımız çıktı kurana kadar ama değdi.
minik patikler nasıl ama hediye geldi de söylemesi ayıp olmasıınn. komşum örmüşşş:sm_cool::sm_cool:
kızlar can sıkıntısından gittim kızımın cicilerine baktım :) bazılarını da sizlere göstermek için fotoladım , bakalım beğenecekmisiniz , becerebildiysem tabii :)
bunlar mervenin örgüleri ..
............................................
battaniyemiz ve hastane çıkışları ..
şimdilk bu kadar :)
bunun da fotosunu çekmiştim eklemeyi unutmuşum .. temmuz anneleri ; tecrübeli anneler yazın sıcağında doğacak bebişlere penye yelek , hırka öneriyor..
bunları da kızımın teyzoşu getirdi hafta sonu..
Kuzumun siphari$ verdigim be$igi geldiii .. bi de $öyle kendi evimde cekip koyyim dedim ..
Bu be$igi internetten 50 euro ya aldim ..
ince penye .. tulum altina ve ya pantolon üstüne giymeye aldim .. serin yaz aksamlarinda..
bu ki$a olur biraz büyük almi$ anneannesi :
sapka patik ve eldiven ...
aman bu minnacikkk 2 ayliga kadarrr
Banyomuzzzzzz
3 adet kapakli emzigimiz..
1 adet zincirli emzigimiz..
Biberonumuzzz... üzerindeki siyah nokta da fazla sicak veya fazla sogukoldugunda uyari cikiyoo
buda oglusumun sapkasi kizlar.. elimde tutup cektim modeli belli olmadi bende ayiciga giydirdim :))
bu oglu$umun kirli sepeti..biriniz almis kimdi unuttum..görmüstüm fikrini caldim :roflol:
ay kizlarr kaynanam iki karton bebek bezi almis..gerci istedigim marka deil ama yinede allah raziolsun .. bir iki ay idare eder heralde .. artik boklu olup olmamasina bagli :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?