Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ayakkabisi ilk ayakabbisi ama uc aylik aldim bilmiyorum neden ama her neyse babasi dedi gene aliriz diye :)lülülülülülükutudaki de hastane cikisi ama biraz buyuk sanirim ama onu da esim dedi kucugunu aliriz olmazsa dedi iyi dedim simdi
paketi acip koydum resimleribu taragi kizimin su derecesini bilmek icin termometre abisine de koyarim yikanirken kiskanmasin annesi yesin onu a.s sampuan simdilik ogluma aldim bunlari ama kizima da aynisini kullancam cok guzel kokuyor ve gozleri yakmiyor bi de biberon su icerken falan veririmaha bu da oglusumun yaz geliyor artik tshirt ve short aldim guzelcene giysin diye :teytey:
:
...........................................bunlarda bizim saç fırçalarımız,tırmak makaslarımız,termometremiz
ilk patik ve çoraplarımız
bu da küvet setimiz, adasu ve hideniskonun da aynı sanırım sanırım
kızımın kapı süsü
papuçları :))
bunlar da bodylerimiz
ve bir tulum.. aynısının bir de pembelisi var.
ve son olarak çantamız... biraz küçük çıkmış ama öyle çok küçük bir çanta değil. rengi de oto koltuğu ve kangurumuza uyuyor....
kızlar işte oğluşumun yatağı dün geldi bayıldım wallahii bi cibinliğimiz gelicekk o kaldı birtek:))
bu kirli sepetimiz yada oyuncaklarını koyarım karar veremedim
buda oğlum için yaptığım çerçevelik doğunca resmini koycam içine pullarla süsledim üzerini...
bu şapkası
bu tulumu
bu benim geceliğim acık çekmedim uzun çünkü sabahlığı ve kısa geceliğide var
bu da gecelik
...............................................
bu şortu
tişörtleri
bu da kuzucuğumun oyuncağı o gelene kadar ben oynarım artık:roflol:
..................................................
bu alt açmasısırnaşık şey
fermuarlı battaniyesi/uyku tulumu:icecream:
buda yumuşacık battaniyesi:dance:
...............................Kızlar bi kaç hafta önce aldığım giysi,havlu,battaniye ve bütün ıvır zıvır ne varsa fotosunu ekliyorum. Bu cumartesi yine birsürü alışveriş yaptım artık onları da bi ara çekip eklerim.
Bakalım beyenicekmisiniz oğluşumun cicilerini?
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
----------------------------------------------[/IMG]
üstteki yeşil battaniye oğlumun babasının bebeklik battaniyesiymiş çok istedi kullanmamı :))
[/IMG]
Şimdilik bu kadar yeni aldıklarımı bi iki güne eklicem kıslarr
BEBİŞİMDE FANATİK....BABASI GİBİ....
teyzesinin ördüğü yelekler ve patikler
bunlarda anneannesinin aldıkları;
penye battaniyelerimiz
fermuarlı çıtçıtlı kadife battaniyemiz
yün battaniyemiz
battaniyeli alt açma setimiz
11li hastane çıkışımız
5li hastane çıkışımız ve 2li takım
badilerimiz
buda hastane çıkışımız
uyku tulumumuz
pijama takımlarımız
montumuz
penye şapkalarımız
kızlar biraz çok oldu kusura bakmayın...ama daha bunlar oğluşumun cicilerinin yarısı bile değil.en çok beğendiklerimi ekledim...:dance::dance: