Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alısveriş işini bitirenleerr..
Lütfen neler aldıgınızı bi liste yapıp yazar mısınız hastane cantası hariç..Ben yeni cıkıcam da eksik bişey kalsın istemiyorum simdiden mersi canlarım..
hmm tamam yatıyormus tam sanırım..
guzel ama cok kullanılacagını düsünmüyorum
ucuz bisi de degil
bence gereksiza.s.
canım sanırım 1.5 yaşına kadar sallanma özelliğinden de yararlanarak beşik olarak kullanabiliyorsun.yani benim aldığım mobilya beşik uzun süre boş kalacak.sığabildiği müddetçe otomatik beşiği kullanıcam.çok rahat valla bebişini koy sallansın.sürekli başında olma derdide böylelikle ortadan kalkıyor.çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.Nilşah beşik yerine onu kullanabiliyosun değil mi ayrıyeten besiğe ihtiyac var mı? Benim de cok hosuma gitti ozellikle sallanma işi ondan almayı dusunuyorum..
HALIMIN MARKASI HOME &STYLE KAŞMİR HALI ŞUBELERİNDE VAR.
100 x 150
150 x 200 gibi ölçüleri var.
ÇAMAŞIR MAKİNASINDA YIKANABİLİR.
SOLMA ya da DÖKÜLME OLMAZMIŞ. ( Garantili )
kızlar bir soru da benden ben küvet aldım ama bu küvet filesi yoktu aldığım sitede nerden bulabilirim ya sanırım gerekli bişi ....önerebileceğiniz bir site felan var mı?
Bide bunları aldım kızlar Şeniz
kızlar kızıma aldıklarım geldi sizede resmini cekip gösteriyim dedim :dance:
Bunlar sebamed ürünlerimiz
Bu emzigimiz ve emzik kutumuz alıştırmamak lazım ama gene bulunsun diye ben aldım
kızlar buda filemiz ama gercekten cok güzel bir fileymiş ben başka bir arkadaşta görmüştüm cok ince sade bir fileydi bu havlulu saglam bir file file alıcakları kesinlikle bunu tavsiye ederim sevi bebenin filesi
bunlarda küvetimiz kovamız ve maşrafamız sedefli pembe cok güzel yaa küvetimizde büyükmüş bu kadar büyük beklemiyordum
.....................................Dolabımızzz.. :dance: daha icini yerleştirmedim kızlar sadece etrafta dagınık durdugu icin dolabın icine soktum bazı şeylerini
kızlar bu askılıktaki cicilerimiz biraz daha askı almam gerekicek
buda dolabımızın icine aldım kutular cok güzeller dimi tansaştan aldım cicekli olan büyük ondan 2 tane aldım :dance:
evet kargodan gelenler 0-3 aylık hepsi
Benimki bunlardı canım maviside var bu modelin
bu albiminin etiket fiyatı 11ytl ama %50 indirim vardı civil bebede 3.90 geldi
buda yelegimiz