sanırım bebeklerin ihti,yacları tamamlandıgı icin artık kimse resim koymuyor :)))
alısveriş işini bitirenleerr..
Lütfen neler aldıgınızı bi liste yapıp yazar mısınız hastane cantası hariç..Ben yeni cıkıcam da eksik bişey kalsın istemiyorum simdiden mersi canlarım..
MEVSİMİNE UYGUN BİR SÜRÜ KIYAFET ALDIK.
BORNOZ, HAVLU, ATEŞ ÖLÇER, BAKIM ÜRÜNLERİ, KÜVET
ISLAK MENDİLİ, BEZİ, BATTANİYESİ, YORGANI, YASTIĞI BUNLARIN HEPSİNİ ALDIK.
ZATEN BİLİNEN İHTİYAÇLARI.
ONUN HARİCİNDE KENDİME ÇANTA ALDIM, DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK iÇİN.
BEŞİĞİMİZ, YATAĞIMIZ, PUSETİMİZ DE ALINDI.
SEN KAÇ HAFTALIK HAMiŞSİN.
SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
34 canım az kaldı 44 gun var bide gec kaldım biraz fırsat olmadı almaya sadece hastane cantası yapabildim bide gezemiyorum artık bi yere giricez herseyi alıp cıkcaz
haklsın oncacım mılletın çıkardığı saçmalıklar bunlar işte ..eşimin işlerıde çok yoğunnn annem uzak kendımı yalnız hissediyorum işte onlar öyle yapınca ...böyle hazırlıkları bitmiş arkadaşları görünce kendı halime üzülüyorummm yaaaaaaaaaa......................offfffffffffffffff.ne gıcık ınsan durumu olmayıp alamaz bızde olduğu halde alamıyoruz kendım de çıkıp dolaşamaıyorrummmmm........ınternetten almak istemıyorummm..ınşallah herşey yolunda giderr........
oglusumun cirkin sapkasına bakın kıslarrrr
pardon canım linki yanlış vermişim.doğrusunu yazıyorum.birde ben normal mobilya beşiğinide aldım.belki daha sonra kullanacak ama en azından kıyafetlerini çekmecelerine koyduğum için şimdide işe yarıyor.
http://www.sleeperbaby.com
bisii deniyorum :1ninca:
Kızlar su dondolinonun yukselebilen besikleri var kendi kendine sallanıyo bide bebiş az buyuyunce mama sandalyesi olarak ta kullanılabiliyo hiç alan oldu mu yoksa normal besik mi aldınız sadece park yatak mı kafam karıstı cok yaa..
Dondolınonun linki bu
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=13960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?