dün oğlumun arabasını aldık sonunda...(baby 2 go) annemlerin evinde.haftaya resmini eklerim artık...
sebamedin ürünlerini almıştım ama johnson baby bed time serisinide aldım.
ve küvetini,deterjanını,yumuşatıcısını aldım.(hacı şakir sabun tozu,yumoş baby)
görünüşe bakılırsa bi eksiğimiz kalmadı...:dance::dance:
çarşamba günüde cicilerimizi yıkayacam.haftaya annem gelcek,birlikte ütüleyecez...
dün oğlumun arabasını aldık sonunda...(baby 2 go) annemlerin evinde.haftaya resmini eklerim artık...
çarşamba günüde cicilerimizi yıkayacam.haftaya annem gelcek,birlikte ütüleyecez...
kızlar bugün evlilik yıldönümüm ama canım çok sıkkın...
eşimin abisinin evinde küçük çapta inşaat vardı,o çağırdı,mecbur gitti benimkide...adam bide bana ben adamı yıldönümünde işte böyle çalıştırırım diye...benim şarteller attı...sabah 10da gitti hala bitmemiş iş...bütün programımız alt üst oldu...akşama gelirse yemeğe gideriz ama keyfim kaçtı,moralim bozuldu..bütün gün böyle geçer artık...
merhaba arkadaşlar ya benım dah açok eksiğim var bide şimdi bebek gelmeden beşik eve gelmez inancı çıktı ortaya ben hastanedeyken beşiğimiz gelecekmiş eve bebk gelmeden getıırılmezmışş eskı köye yenı adetttt offf ben eksıklerıme üzülüom bır turlu tamamlayamadım dıye bunlar baana adet çıkarıyoo yaaaaaaaaaaaaa deli olacam ....böyle adetleri olanlar varmı kıslarrr.
merhaba arkadaşlar ya benım dah açok eksiğim var bide şimdi bebek gelmeden beşik eve gelmez inancı çıktı ortaya ben hastanedeyken beşiğimiz gelecekmiş eve bebk gelmeden getıırılmezmışş eskı köye yenı adetttt offf ben eksıklerıme üzülüom bır turlu tamamlayamadım dıye bunlar baana adet çıkarıyoo yaaaaaaaaaaaaa deli olacam ....böyle adetleri olanlar varmı kıslarrr.
senace cim biraz geç oldu ama sen halıyı nereden almıştın?ve boyutları ne?çamaşır makinesinde mi yıkanabilir demiştin?hayırlı olsun arkadaşım bu arada.güle güle kullansın yavrun.senin ve diğer arkadaşların bebişlerinide Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?