hazirlik mi dil kursu mu

Vol-i

Merakından öldü.
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
16
10
28
Hazirlik zorunlu degil istege bagli. Sizce hazirliga gitmeli miyim yoksa iyi bir dil kursuna gidip dilimi oyle mi gelistirmeliyim?

Zorunlu değil dediğine göre eğitim dili ingilizce değil. Bence 1. sınıftan başla. Hazırlık lise gibi laylaylom geçiyormuş genelde.

1 yıl kafamı dinlerim diyorsan hazırlıktan başla. Yok ben vakit kaybetmek istemiyorum dersen 1. sınıftan.

dil cok onemli is bulmak acisindan.O zaman kendini dil kurslariyla gelistirmem daha mantikli olacsk gibi?

Bence de. Temelin varsa 3 aylık yaz tatili bile yeter orta seviyeye gelmek için. Kursta geliştir kendini.

İstege bağlı olunca pek verimli olmuyomus benim de öyleydi direkt bölümden başladım akademik bi İngilizcem yok ama kursla baya toparlayabilirsiniz

Hazırlık bir yil ama bu bir senede istediğin seviyede dil öğrenebilir misiniz orası muamma
Özel dil kursları belki maddi anlamda harcama gerektirebilir ama daha verimli olur bos yere bir yılı çöpe atmayın derim, egitim hayatınızda basarilar

Zorunlu değil dediğine göre eğitim dili ingilizce değil. Bence 1. sınıftan başla. Hazırlık lise gibi laylaylom geçiyormuş genelde.

1 yıl kafamı dinlerim diyorsan hazırlıktan başla. Yok ben vakit kaybetmek istemiyorum dersen 1. sınıftan.
Canım merhaba aynı soruyu bende sordum kendime. Eğer şehir dışındaysan hazırlık çok mantıksız. Gittiğin okul bi odtü olmadığına göre pek verimli geçmez hazırlık. 2 kurluk bilgi alırsın ki onda da okuyacağın 4 senede unutursun zaten. Şehir dışı için konuşuyorum bunu 10 bin en az gözden çıkıyor okul döneminde. sen o parayla yurt dışana bile gidebilirsin. Boşuna zaman kaybetme derim

bana da dil kursu daha mantikli gibi geliyor herkes verimli olmadigini soyluyor. Yani bir dil kursunda tam dona inli bi sekilde ogrenmek daha iyi gibi

X