Hazırlık Hakkında Hiçbir Bilgim Yok :(

Nirvana92

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
30
1
18
Aydın
Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl ADÜ felsefe bölümünü kazandım.
Tercihleri yaparken, nasılsa bu bölüm tutmaz diyerekten açıklamalara bakmadım ve zorunlu hazırlık olup olmadığını bilmiyorum!
İngilizcem çok kötü. Nerdeyse hiç yok.
Hazırlık yoksa bile sınavı geçemeyenler o yıl ingilizce görüyormuş ya, -en azından ben öyle biliyorum- ben kesin kalırım
Hiç ingilizcesi berbat olup geçen oldu mu ?

Sınavdan kalırsın bende kalmıştım ama hazırlık okurken hiç boş yere gözün korkmasın canım. Çalışırsan gecersin elbet. Öyle hayal ettiğin gibi zor değil.zaten aşama aşama ilerliyorsun. Gerçekten basit.

Benim ingilizcem orta düzeydeydi. Zorunlu ingilizce hazırlık okudum. Ama bizim nottan kalma yoktu. Sıfır alan bile geçti yani öyle saçma bir sistemdi.

Tebrik ederim hayırlı olsun bölümün öncelikle. Bence kendini bu kadar strese sokma canım eğer hazırlık olmayan bir bölümse ingilizce derslerin genelde daha alt seviyede olur rahatlıkla geçebilirsin yani. ösym tercih rehberinde tablo 4 te vardır bölümün hakkında açıklamalar oradan bak hazırlık olup olmadığına. Eğer varsa da hiç dert etme 1 sene yeterli çalışırsan rahatlıkla geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…